Погранпереход Должанский

May 17, 2014 11:23

На границе задержали Болотова. Сообщили куда следует(с) Но никто из куда следует не приехал, а приехали от Луганска люди, говорят 100 человек.
Потом был долгий бой, в результате которого никто не пострадал)) И Болотов уехал В Луганск, сейчас он в здании СБУ.

ЗЫ. Я ошибаюсь, или это первая операция луганского ополчения за стенами СБУ  за пределами

Leave a comment

ext_2586883 May 17 2014, 19:34:50 UTC
Без сумніву, основна новина на сьогодні - це визнання ДНР та ЛНР терористичними організаціями. Про це вчора ввечері повідомили в Генеральній Прокуратурі. Від сьогодні уже не може бути ніяких особливих домовленостей: ні з боку українських політиків, ні з боку олігархів. Співробітничаєш із терористами - значить, сам терорист.

Була оприлюднена доповідь ООН про порушення прав людини в Україні. Доповідь була настільки розгромна для Росії, що вона голосом Лаврова оголосила його... політичним замовленням, спрямованим на відбілення української влади. В такому разі нам пощастило, адже як виявляється, О. Турчинов став настільки могутнім, що крутить ООН, як забажає.

В Слов'янську від учора розпочалась перманентна антитерористична операція, із задачею звільнити місто до кінця суботи (наскільки нам відомо). На сьогодні терористи в місті розділені на два очага спротиву, в основному в жилих кварталах, і скоро будуть повністю вибиті з міста. також, за повідомленням Арсена Авакова, вчора в Луганську був затриманий один их найбільш радикальних очільників терористичної ЛНР, Олексій Рільке.

Український уряд збільшує реальну підтримку кримських татар. Йдеться про створення за ініціативою Кабміну центру спротиву окупації Криму, який від сьогодні діятиме в Києві. Додаткову моральну підтримку забезпечать указ О. Турчинова про щорічне святкування дня боротьби за права кримського народу, та організація за наказом А. Яценюка відзначення 70-х роковин депортації татар.

Reply


Leave a comment

Up