Великий перелом

May 18, 2014 16:07

Если верить Анне Герман, украинские сепаратисты совершили две страшных - возможно, фатальных - ошибки:

1. Ограблена инкассаторская машина, перевозившая зарплату шахтерам, которые на Донбассе, в отличие от бандитствующих ополченцев, представляют реальную силу, до сих пор сохранявшую нейтралитет;

2. От Рината Ахметова потребовали платить налоги в бюджет так называемой "Донецкой Народной Республики". Будет ли "республика" платить дотации шахтерам ея руководители не объяснили, есть ли у "республики" счета - уверенности нет. Возможно, имелись в виду чемоданы.

Думаю, последствия столь радикальных инициатив скажутся в самое ближайшее время.

Как любил говаривать Антуан Жак Клод Жозеф Буле де ла Мёрт - "Это больше, чем преступление: это ошибка".

UPD: Генеральною прокуратурою у співпраці зі Службою безпеки України розпочато кримінальне провадження за ст. 258-3 Кримінального кодексу України (створення терористичної організації) за фактами злочинної направленості дій представників так званих Донецької та Луганської народних республік. Про це сьогодні на брифінгу повідомив перший заступник Генерального прокурора України Микола Голомша.
«Ми констатуємо, і підтверджуємо слова міністра юстиції про те, що дві так звані «народні республіки» у Донецькій та Луганській областях - це дві терористичні організації, які мають чітку ієрархію, канали фінансування та постачання зброї, - наголосив М.Голомша. - Мета створення цих організацій у цілеспрямованому застосуванні насильства, захопленні заручників, вчиненні диверсій, вбивств та залякуванні громадян».
http://www.gp.gov.ua/ua/news.html?_m=publications&_c=view&_t=rec&id=138582

Готова ли Россия помогать террористам?

ДНР, терроризм, Украина, корабль уродов, ЛНР, Россия, НАТО, Донецк

Previous post Next post
Up