Другий щорічний фестиваль велокастом культури в Україну - СБУ 2011

Mar 25, 2011 15:06

Готуй сани влітку, а велосипед взимку!

Вело-кастом клуб Pride Kustoms з великою радістю і гордістю повідомляє про початок підготовки до най видовищного, яскравого і незвичайного велосипедного заходу на теренах України - фестивалю вело-кастом культури СБУ 2011. Більше велосипедів, більше номінацій і змагань, різноманітна розважальна програма і маса сюрпризів для глядачів та учасників!



Фестиваль вело-кастом культури - абсолютно новий захід для України, яка викликала великий інтерес з боку публіки. Перший фестиваль СБУ 2010 зібрав позитивні відгуки в пресі, на телебаченні та в Інтернеті. Інтерес до заходу вийшов за рамки України - сюжет про СБУ 2010 пройшов у новинах на Першому каналі російського телебачення, а сам фестиваль отримав позитивні коментарі від колег і однодумців на великих європейських сайтах і форумах.

Дводенний захід зібрав близько тисячі людей з Києва, Львова, Чернігова, Слов'янська, Харкова, Одеси, Москви, Санкт-Петербурга та інших міст. Ми врахували коментарі та побажання відвідувачів і учасників СБУ 2010. Орієнтуючись на досвід європейських колег, ми вирішили доповнити і розширити програму фестивалю. СБУ 2011 буде проходити цілих 4 дні!

Гостей і учасників фестивалю чекає два великих велосипедних круїзу по Києву і околицях міста, а також виставка велосипедів в номінаціях фул кастом, тюнінг, ретро та фікс. Велосипед з найоригінальнішою фарбуванням буде відзначений спеціальним призом. Програма кастом-шоу буде доповнена виставкою фотографій та картин на велосипедну тематику, а також численними майстер-класами від найяскравіших представників кастом-культури. Вперше в рамках фестивалю пройде чемпіонат з вело-поло.

Традиційно фестиваль буде проходити в кінці травня, а саме 26 по 29 травня 2011 року. Ці дні вже заслужено носять звання «велосипедного уїк-енду». Ми активно підтримуємо розвиток велоруху в Україні, тому програма СБУ включає в себе участь у найбільшій велоакціі країни "Велодень", яка з року в рік збирає тисячі учасників по всій Україні.

Готуйте ваші велики й відпустки! А ми підготуємо для вас найбільш пам'ятну і яскраву подію весни!

деталі: pridekustoms.com
Previous post Next post
Up