Oct 21, 2007 23:45
En tiedä, onko kovinkaan moni kaveripiiristäni ollut tietoinen, että minä en oikeastaan pidä kiisselistä. Riippumatta, mistä kyseinen kiisseli on tehty. Tästä syystä johtuen uskon, että olisi kiva, jos joku pystyisi selittämään, mikä riivasi minut kuoruttamaan tämän piirakan ananas-sitruuna-mansikkakiisselillä... ...
Jotenkin minusta tuntuu, että petin itseni, kun en pystynyt kehittämään jotakin kiisseliä parempaa vaihtoehtoa. Minulla kuitenkin pitäsi olla suhteellisen hyvät sielunlahjat mielikuvituksen puolella.
Voin olla väärässä.
On aina mukava huomata, että kun sitä kehittää jonkun tietyn tavan tehdä yksi asia, se sitten leviää jotenkin selittämättömästi muihinkin tapoihin tehdä asioita. Viittaan nyt tässä tilanteessa minun tapaani yleensä saada päähäni, että roskat ja komposti on hyvä tyhjentää kello yksi yöllä. No, kello ei ole vielä niin paljoa, mutta kaikki varmaan ymmärtävät, minkälaiseen tapaan viittaan. Nyt sitten olen havainnut, että on oikesti mukava alkaa leipomaan kello kymmenen illalla... ... ... ^^;; Kutsuisin kaikki maistamaan tätä piirakkaa ellen huomioisi sitä pienen pientä yksityiskaohtaa, että kello lyö kohta keskiyötä, eikä ketään varmasti kiinnosta tulla kokeilemaan Anin leipomuksia. (Tästä piirakasta tuli muuten liian kuivaa... TT__TT Mutta hei! Minä olen täällä epätoivoinen! TT__TT) Seuraavalla kerralla täytyy yrittää keksiä jotakin kosteuttavaa ananaspiirakkaan... ...
Ei, en usko että alkoholi on vastaus tähän ongelmaan... ... luulisin.
ani kokkaa