(no subject)

May 25, 2014 08:49

Кацапи заводять все більше озброєних загонів в Украіну сподіваючись залякати "населення" спираючись на мєнтів, сбу, судей, місцевих та столичних сановників та депутатів. А також на дурь в головах яку щедро поливають з змі щодня. Турчинов та Аваков стелять собі соломки щоб було куди втікати як все іхнє зрадництво виявиться марним. До ялинковича, мошонки та інших "біженців" з чемоданами вкрадених в нас грошей.

Вчора ходила на каву з трьома украінськими жінками в однією грузинкою і мала можливість спостерігати як вони брєдять кацапською пропагандою. Вважаю що це вже востаннє що я зустрічаюсь з ними. Якось була кращоі думки про критичне мислення людей та відчуття реальності.

Я особливо багато не чекаю від виборів. Брехня лікується реалом і кого б не намалювали президентом, навряд чи воно чіпатиме зРаду чи воюватиме з кацапами. Он навіть вже терористи військовий стан об'явили та тб канали захоплюють, а наш добродєтєльний народ вірить у те що по закону нікого не посадять. Доказів зрад більше ніж достатньо. Але ніхто з провославних хоче обернутись навкруги та припинити імітувати "розвинених". Як розуму нема, кацапи і псевдоукраінська псевдодержавна номенклатура влаштують вам вбивства і війни. Начувайтеся.

війна, будьте прокляті кацапи, прєдупрєждьон значіт вооружон, окупація, страна_дураков, випробування повторюватиметься доки не з, трохи маячні з розпачу, політична система, спецоперации кремля, щоб не забути, сама собі філософ, янучари

Previous post Next post
Up