У БЮТ все схвачено. Навіть вусні у вишиванках то гебня в крадуть будь здоров.

May 24, 2014 20:08

Тетяна Близнюк

Не хотіла казать, но воно мене мучить....
Пам"ятаєте, шо зробив бют, шоб їх полюбив Захід України разом з їхніми списочними бандитами, жуліками і вбивцями? У них були такі свадєбні гєнєрали, один з вусами і героїчним минулим, другий - у вишиванці і тоже тіпа герой. Я за Лук"яненка Левка і за Шкіля Андрія. Взяли у список, шоб взять ще шматок такого електорату, який за націоналістів і за Вкраїну.
Чому їх?
Колись сумління Левка Григоровича не заважало йому агітувати за кагебіста Євгена Марчука, бо він тіпа об"єднає країну... тепер ось він агітує голосувать за регіонала Порошенка, а заодно каже, шо сам він такий в душі - за Гриценка. За Гриценка. Він. В душІ. За Гриценка, який святкує восьмоє марта і 23 фєвраля, вважає, шо Україна для українців - це ацкій фашизм, і після таких слів нацистських почнуть зразу мірять черепА, ціркульом. Але в Лук"яненка Гриценко в душІ... Не дивлчись на його статті про українську расу. Гнучко.
І другий. Це Шкіль. Такий весь у вишиванці, унсо шмунсо... А як позбувся мандату - то зразу чухнув за кордон. Ну ладно, припустімо ніхто не хоче в тюрму. Але ось революція... Він приїхав? А після перемоги революції може він приїхав на війну? Ага, щяссс. Це маргінал Костаков, не дочекавшись закриття справи зразу кордон перетинати кинувся. Мало на Білорусію не попав, бо був на той час в розшуку. І зара Костаков де? Воює.

Ми тут подали список "групи 9 березня" на реабілітацію. Ну, досі ж не реабілітовано тих унсовців, що сіли у 2001-му в тюрму за Україну без Кучми.... От... І тоді всі терміни мотали, а Шкіль став нардепом - і, відповідно, з тюрми відпустили.
Ну і, значить, подали ми список цих унсовців на реабілітацію. Для чотирьох уже посмертну. А Шкіль не хоче в цей список... Чого? Бо як його реабілітують, то він притулок у Франції не отримає.
От... А ви кажете - за націоналістів голосувать. За націоналістів - це за Коханівського, за Білецького, за Однороженка, за тих чуваків з ПС, чоркому, ПУ і Братства, шо під кулі йшли... А мені натомість то старого кучміста Ханенка у вишиванці... Чи Левченка, чи Кузика, чи Іллєнка... За які чесноти?
І я ще відтоді скептично ставлюся до народних активістів, у яких був абонемент на сцену майдану, тіпа Соболєва, Луценка і Чорновол... (Вони може й хороші, але непередбачуваних на сцену без бою не пускали). Так само правдивих націоналістів ТУДА не пустять. Навіть у фракцію "Свободи". Всі такі як нада. Питання тільки - кому?

епоха публічності, окупація, пащека, цитати, випробування повторюватиметься доки не з, харашо та как!, не треба брехати, імперії визначають, політична система, спецоперации кремля, іх нравьі, щоб не забути, затуліть пельку, янучари

Previous post Next post
Up