Цитата (УБЛЮДОК!!!)

Apr 25, 2014 12:21

Artem Furmanyuk shared Волинська люстрація's photo.
Yesterday at 11:07am ·



Харкевич Олексій Олександрович народився 1972 року у селі В. Озера Дубровицького району, Рівненської області.
В середині 2000 - х років працював на Волині в УМВС Волинської області. (На посаді начальника ВВБ МВС при УМВС Волинської області). Напевне Льоша Харкевич соромиться згадувати про своє Волинське минуле, бо у своїй біографії приховує свою службу на Волині. Однак, волиняни добре памятають, що саме Харкевич Льоша в середині 2000-х років кришував "валютчиків", які працювали біля "ЦУМу" і "гопників", котрі вчиняли нічні розбійні напади в м. Луцьку.
Після призначення (при Януковичу) начальником УБОЗ УМВС Рівненської області Льоша Харкевич попереводив волинських оборотнєй до Рівненського УБОЗу і завзято "возив" своїх підлеглих і зокрема Рівненський "Сокіл" до Києва на збройні "розгони" мирних мітингувальників.
Щойно в Україні весною 2014 р. "помінялася" державна влада, як саме Льоша Харкевич "постарався" відзначитися перед "новим" міністром МВС України Арсеном Аваковим і організував та ОСОБИСТО провів операцію по "ліквідації" Героя України: Олександра Музичко - "Саши Бєлого".

окупація, цитати, випробування повторюватиметься доки не з, не треба брехати, імперії визначають, іх нравьі, ukranian view point, винищувати без жалю

Previous post Next post
Up