Переляк проходить. Краіна впаде в бандитизм?

Feb 25, 2014 10:54

Почитала френдстрічку і змі і казна що. "закорма родіни" (як це по людські називається?) пусті, крадіів ініциатори з Майдану дуже точечно викрили показавши палаци. Нові старі виконуючі обов'язки нічим себе не зобов'язують, тобто злочинців Януковича і стопіцот розбійників не ловлять, але вже почали підморгувати кредитерам з за кордону щодо кредитів. Розкриті деякі схеми та механізми що тягнули міліарди з Украіни, але де тіі гроші, з чопа повтікали хабарозбирателі, хоч ДАІ оговталось і продовжує хабарничати (це перевірка громадян на громадську силу), але навіть покатовані та лідери майданівці вже збираються на посади, що добре в принципі. Але, як ми будемо іх контролювати? Старі корумповані, нові неясно наскільки здібні. Як будемо чинити як щось зламається?

Знов украінці підмінені ряженою гебнею, як не Тягнибок так тризуб, як не вони то ше якась холера. Невже на всю Украіну не знайдеться людей що багатошарово представлятимуть сучасних Украінців а не будуть карикаткрами кремля? Це все тому що "прості" почуваються занадто простими щоб самоорганізовуватися у реальному житті та брати контроль за своє життя. Та перевиберіть хоть жек! Починіть собі інфраструктуру та утепліть хоч у власному будинку! Бо розмов я читаю багато і всі знов якісь потойбічні. Ніякого зв'язку з вашим реальним життям. Вам не страшно літати у хмарах поки на ваших очах краіна перетворюється на місце вже не узаконених як раніш мародерів?

Не спіть, рідні украінці! Легкі достатки тільки від крадіжки у інших! Вже припиніть вірити у діда мороза!

Тим часом бєз русскіх нікуда, посольства підтримки майдану, автоматчики на ділянці Царьова, найнята урядом гебня щоб розганяти Майдан. Невже ото почитаємо і дозволимо бути?

wtf?, цирк на дроті, страна_дураков, зри у контекст, не треба брехати, трохи маячні з розпачу, щоб не забути, затуліть пельку, бурчання

Previous post Next post
Up