розваги

Mar 25, 2011 11:07


як відомо, працювати над стрічкою новин - швидко набридає.
у нас рятує бодай те, що є повна свобода,
а графік не мусить копіпастити на повній швидкості -
і тому
при бажанні можна трохи погнати бєса.
наприклад:

Росія каже, що в Україні РЛО. А Євросоюз - що це неправда
Інфопорн // 25.03.2011




(Між іншим, ті, хто каже про "українофобію", сміхотворні аналогічно.)

Росія та Євросоюз прийшли до протилежних висновків щодо того, чи в Україні "русских людей обижают", чи ні. ЄС вирішив, що російська мова в Україні захисту не потребує. Тим часом в адміністрації Медведєва вкотре кричать, що права російськомовних ущємлєни, та вигукують: ДОКОЛЄ?

Європа: Європейська комісія за демократію через право (Венеціанська комісія) розкритикувала підготовлений депутатами Верховної ради від правлячої більшості проект закону про мови, який надає російській мові право вільного функціонування у всіх сферах діяльності.

Представники Венеціанської комісії - органу Ради Європи - під час візиту до Києва продемонстрували негативне ставлення до проекту. Лідер фракції регіоналів Олександр Єфремов закінчив дискусію з ними на підвищених тонах. В результаті з'явився проект висновків, де записано, що "захист російської мови може бути сумнівним з правової точки зору і підвищити невиправдану напругу в українському суспільстві".

Ілюстрація до позиції Європи:



Росія: Заступник начальника Управління Адміністрації Президента РФ з міжрегіональних і культурних зв'язках Олександр Грачов заявив, що в України продовжують обмежувати права російськомовного населення. Він назвав російськомовних українців "важливою компонентою" комплексу заходів, спрямованих на реалізацію планів по зміцненню гуманітарних і економічних зв'язків між Києвом і Москвою.

Про це він заявив вчора на круглому столі Про російською та російськомовному русі України у Держдумі РФ. "Найбільш процвітаючі держави - це ті, які піклуються про всіх своїх громадян, незалежно від їх національності, незалежно від мови, на якому вони розмовляють. На жаль, ми поки ще є свідком обмеження права російськомовного населення України", - сказав Грачов.

Ілюстрація до позиції Росії:



Чорт, кому ж вірити, кому ж вірити?

***

РЛО належить до: ТОП-10 «мильних бульбашок» української політики

Ключові слова для пошуку: РЛО

Джерела: Кореспондент, ТСН

meta, local politics, ukrainian

Previous post Next post
Up