табурет на телебаченні Панами

Nov 01, 2010 15:24

ріспект, уже розмовляють іспанською -
за два місяці з нуля.

нижче я скорочено переказав українською, про що мова між піснями

image Click to view



Леонід розповідає ідею експедицій із табуретами: "Раніше було чотири табурети. Це вже останній. Три табурети зараз на узбережжях океанів - Атлантичного, Індійського та Північного Льодовитого. Ми мандруємо з вуличним театром і робимо спектаклі на вулиці, співаємо пісні та розмовляємо з людьми.

Кирило. "Ми мандруємо з цим табуретом упродовж року - починаючи від Канади й закінчуючи Чилі. Ми мандруємо та зустрічаємось у різних країнах, та робимо фестивалі народної культури. І зараз, на цьому тижні ми робимо фестиваль у Вашому місті.

Леонід розповідає про фестиваль в Університеті Панами, що мав відбутися того ж дня на факультеті мистецтв. А також інші виступи того ж дня та наступного. Ці спектаклі не роблять табуретники "для" глядачів - вони відбуваються спільно з присутніми. Всі є акторами.

Ідея мандрувати виникла, бо раніше всі три країни, що зараз беруть участь у проекті - Білорусь, Росія й Україна - були частиною СРСР і громадяни не мали змоги багато їздити. А тепер ми хочемо здійснювати обмін культурою - і бачити світ, і показувати своє.

aesthetic, travel, ukrainian, belorussian

Previous post Next post
Up