Экономика: свидомая и реальная

Sep 15, 2010 11:55

Минский завод колесных тягачей

Read more... )

капитализм, Украина, Белоруссия, Львов

Leave a comment

dexteriuzs September 15 2010, 15:09:22 UTC
???

Бердичевський, ви стьобаєтеся?

До чого ці сталіністські завивання? Ні, питань нема. Але можна ще про дещо нагадати. Нагадаю вам про те, що совок з 1920 року тільки тим і займався, що готувався до великої світлої війни. На щось інше вже часу, людей, ресурсів не вистачало.

І ось 22 червня 1941 почалося. Всі були в ейфорії. Тоді вважалося, що ось нарешті красная армія таки дійде до Лондона і усе стане на свої місця. Але не так сталося як гадалося. Виявилося, же совки не тільки робити, але й воювати не вміють, бо німці відразу дали їм добрячого прочухана, хоча й готувалися до війни лише з 1933 року, хоча й мали війну на декілька фронтів.

А усі ці шмарклі і скиглення 60-х років у мене викликають призирство. Саме тоді совки засрали ставати на прю з американцями і побігли від Карибської Кризи. Це для кацапів було новітнє Стаяння на Угрє (хє-хє, і ці люди ображаються коли їх називають угро-фінами!).

Чи ви знову збираєтеся з кимось воювати?

А відносно Білорусі, так я б на їхньому місці з Москви вимагав би компенсації за бездарний 1941 рік. Буквально, бо дєдушка Сталін свого часу, не спитавши білорусів, відмовився від контрибуцій.

Зрештою білоруси нічого не отримали собі за ту війну. Кацапи собі прирізали Сх. Прусію. Нам Українцям Крим дали. А що білорусам? Нічого. А це тому, що білоруси дуже любили кацапів. А ми менше. І тому нам більше, ніж їм.

Хоча це справедливо, бо американці кацапів завжди ненавиділи і отримали від них більше від всіх.

Reply

berdychevsky September 15 2010, 15:43:30 UTC
Сказав же ж, що помилився ссилкою, для чого стільки тексту? :)

Reply


Leave a comment

Up