Mordor in sight

Dec 08, 2016 21:15


Jep. Kuntoremonttia ois ite tässä kanssa kaipaavansa aika hyvin. Vuosi vaihtuu kohta. Joulukuuta ei oo enää kohta mitään jäljellä. Tää vuosi on ollut awesome ja sit kuitenkin ihan kauhee.
Syystä että oon niin sekaisin itseni kanssa etten välillä tiedä tunnenko mitään. Aika kului ensin aika maanisesti kirjoittaessa ja treenatessa kun toi polvi meni paskaksi. Ja paska se on yhäkin. Lääkäri ehdotti leikkausta mutta en haluaisi. Se ois vuoden parantuminen edessä eikä mulla ole siihen kärsivällisyyttä. Ei.

Ruoat lähti nyt remonttiin viimeinkin. Aamulla puuroa aina mehukeiton kanssa(koska cataa6 ei toimi ilman) päivällä koulussa saa ilmaiseksi ruoan jee joten se on mitä on; vaihtelevaa. Kotona sitten ollut lihaa enimmäkseen, tai kasviksia. Kana ei innosta ja kalaa tulee jostain syystä syötyä liian vähän muuten vaan. Oh well.
Raaka parsakaali on uus kiva yllätys. Tänään vedin hyvä salaatin sillä, kukkakaalilla, paprikalla ja fenkolilla. Päälle kourallinen pähkinöitä, oliiviöljyä ja merisuolaa. Nam.

Koulun takia ei ehdi eikä jaksa salille kauheasti mut tänään kävin ja teki hyvää. Huomenna uudestaan. Pitkä loma edessä joten sillon tiukkaa treeniä!!
Previous post
Up