Zomer, waar blijf je nou?

May 27, 2008 19:37

Ik weet nog steeds niet of ik die schrijfopleiding wel of niet ga doen. Ik zou op dit moment zo in slaap kunnen vallen, in een diepe coma, ik ben zo moe, maar ik weet het, het is tijd om uit mijn winterslaap te komen.
Zomer beloofd weer geweldig te worden. Zwoele avondjes stappen in Rotterdam, vriendinnen opzoeken die in Rome wonen, en ze Leiden en Amsterdam in Nederland laten zien. Met vriendinnen in een motorsloep door de grachten van Leiden dobberen, gratis dagfestivals, Lowlands, en paardrijden door de bossen, de toerist uithangen in Valkenburg en housewarmingpartys en heel de zomer een vakantie in september naar Kreta in het vooruitzicht. En heel veel rosé drinken.

Liverpool, Manchester, Belfast, Dublin, zijn geweldige steden, ik heb er superleuke lange weekendjes doorgebracht afgelopen maanden (foto’s volgen). Komende winter ga terug, shoppen in Liverpool is super. Haha, over een jaar woont een vriendin vast en zeker bij haar vriendje in Belfast, en natuurlijk ga ik haar dan opzoeken.
Zomer is dichtbij, maar dit weekend eerst terug naar Berlijn.
Previous post Next post
Up