(no subject)

Jun 03, 2014 20:16

Андрій Хлібець



Ви просили розповісти, як я дійшов до «ТАКОГО» життя:)) і зменшився так швидко на 23 кг. Розписав по пунктам, а першим з них є те, щоб дотримуватися обіцянок. Тому ось вам тисячі символів хронології останніх чотирьох місяців мого життя;) І надіюся, ми вже закриємо цю тему !

Головною причиною зміни моєї свідомості і звичного плину життя виявився (якби це пафосно не звучало, проте є правдою) - Євромайдан. Саме він майже п’ять місяців назад перевернув все у мені з ніг на голову. Чекати змін від когось - це наче чекати у моря погоди, тому я вирішив притримуватися принципу: «Починати зміни потрібно з себе». Саме його я, на відміну від більшості, сприйняв дуже буквально.

Першим важливим кроком моїх змін стало наше з друзями жартівливе бажання кинути пити на місяць (бо що тут приховувати, бухав я - як кінь). 19 січня ми домовились по факту починати «нове тверезе життя». Через день-два друзі зірвалися і почали пити, а мене це ще більше підштовхнуло: Я ЗМОЖУ!
Десь через два тижні мій найліпший друг - Вася Нагірняк, дізнавшись, що я кинув пити, порадив кинути ще й курити (це, мабуть, було найважче), бо не буде більше бажання затягнутися після першого-другого бокалу пива.

Проживши місяць без всіх цих пагубних звичок, я почав почуватися в тисячі разів краще, і вирішив нащо починати це знову заради примарного задоволення після якого потім жити не хочеться? Взамін цьому я знайшов інші способи проводити своє дозвілля дуже продуктивно і позитивно!

Другий етап - кардинальна зміна відношення до їжі. Попереджаю: я не на дієті! Дієта і здорова їжа - це різні речі. З 31 березня мною (як вже тепер повноцінним володарем свого життя) було прийняте рішення змінити раціон - тільки здорова їжа.

По суті, це також змінило мою свідомість і я почав жити не заради їжі, а їсти заради життя. Нині я сприймаю їжу лише як пальне для організму. Тому на питання типу: «Невже тобі не хочеться?» маю лише одну відповідь: «НЕ ХОЧЕТЬСЯ!» - я тепер незалежний від їжі.

Щодо мого раціону на день:

Ранок:
- натщесерце (натощак), столова ложка оливкової олії;
- каша вівсяна / кукурудзяні пластівці з молоком/ рис з овочами;
- салатик (огірки, помідори, кукурудза, креветки, оливкова олія, морська сіль).

Обід:
- йогурт Галичина (КОЛИ ВОНИ ВЖЕ МЕНІ ЗА РЕКЛАМУ ПЛАТИТИМУТЬ???) з лісовими ягодами;
- фрукти (яблука, банани, апельсини, ківі, ананаси, манго), деколи горіхи.

Після 18:00 не вживаю абсолютно нічого, крім води та зеленого чаю.

Мучного і солодкого не їм.

Через тижні два-три мене відвернуло від м’яса, нині мене навіть від запаху нудить. От так я став вегетаріанцем. Тут має сміятися Любов Юнак, бо я їй колись кричав, що мужик має їсти м'ясо)))!

В кінці квітня друг з Уфи дав мені ще одну слушну пораду - додати до мого раціону всього один день голодування, як очищення організму. І чомусь сказав, що важливо голодувати саме в день, коли ти народився. У мене це - понеділок, тому в понеділок, навіть і не думайте мене годувати - не вийде)). Так сталось, що в цьому році мій день народження випав саме на понеділок. Думаєте, я зробив собі бонуси і полегшення на честь свята? Ні! Лише вода і зелений чай! Більше АБСОЛЮТНО нічого.

Третій етап - спорт. Десь через тижні два після нового раціону, я почав бігати в лісі. Мені повезло, бо в мене через дорогу прекрасний ліс з озерами. Бігати з улюбленою музикою в вухах одна радість. Згодом почав віджиматися. Все починається з малого і на початку ледь 5 разів виходило, після деяких зусиль - тепер два підходи по 15 разів для мене норма, що буде далі побачимо...

Багато хто також задає питання про мою українську мову. Чи справив на такі зміни Євромайдан, чи сталася переоцінка цінностей послідовно - сказати важко.
Я люблю Україну! Російська мова моя рідна мова, бо перше слово «мама» все ж було на ній, у мене російськомовна родина і оточення, і все життя говорив саме нею. Але ще після подій 2004 року, я все частіше почав користуватися українською в побуті, цьому також допомогли друзі із Західної України - Руся Чудяк, Андрій Князь і Вася Нагірняк. Зараз майже в 85% спілкуюся українською, проте всеодно є люди, з якими все життя говорив російською, тому і далі продовжую, щоб не травмувати))). Але вже з гордістю можу заявити, мова мого переродження - українська. Нині я багато цікавлюся про минуле своєї країни з історичних джерел і вже з вересня планую піти на курси української мови, щоб ще більше вдосконалити навички і говорити правильно.

Резюмуємо, що з того вийшло, завдяки всім цим факторам:

- скинув 23 кг, легко і без напрягів;
- перестав перетворювати свій організм на смітник, бо я собі не ворог. Люди зараз за своїми гаджетами стежать краще ніж за собою!;
- покращилось самопочуття, мене переповнює енергія. Останнім часом сплю по 5-7 годин, і все одно весь день бадьорий і не відчуваю втоми;
- повернувся нормальний обмін речовин;
- не знаю, що таке печія;
- шкіра стала набагато краще виглядати (за це подяка оливковій олії зранку);
- перестав хропіти;
- організм перестав сприймати нездорову їжу.

Сьогодні, вперше йду в зал. Що там буду робити - не знаю, але плани наполеонівські . Через зал раціон треба буде трошки скорегувати, додати більше молочних продуктів і горіхів, але це вже мені все розкаже тренер, в цьому питанні я довіряю професіоналу.

Досягнення мої ще дуже малі. Та і часу пройшло не так багато, тому хто його знає, яким я буду через місяць чи рік, але точно таким як раніше - не стану, я вже там був, нічого цікавого там немає.

От так вони і жили)) Фото для порівняння.

P.S.: Будуть питання: пишіть.
P.S.S.: Друзів менше не стало! Можливо навіть навпаки.
P.S.S.S: Кристина Шоміна, дякую за допомогу))!

майдан, цитаты, интересные ссылки, праздники, фото, тест, не могу молчать, здоровье

Previous post Next post
Up