Volodymyr Parasyuk ФБ

May 27, 2014 18:06

Volodymyr Parasyuk

Вибори і Петро Порошенко

Ну що ж, вітаю Петра з перемогою. Як кажуть: "Переможців не судять". Якщо український народ зробив такий вибір, так тому і бути.

Хочу нагадати новому президенту, щоб не забував про людей, які ціною власного життя проклали йому шлях на цю посаду і про світлі ідеї української революції. Маю надію, що новий президент якнайшвидше зробить відповідні кроки для того, щоб перемогти ворога, який забрав у нас Крим і вбиває наших хлопців на сході. Хотів би вірити, що боротьба з корупцією буде справді дієвою, а не лише на папері. Маю надію, що Порошенко не буде повторювати помилок попередніх керівників нашої держави.

Свідомість українців змінилась назавжди. Ми не віримо кольоровим папірцям і гарним словам. Нам потрібні реальні вчинки. Україна - сильна держава, а українці - сильна нація і нам потрібен достойний лідер. Український народ дав Вам шанс. Прості робітники, лікарі, шахтарі, пенсіонери та студенти повірили, що ви зможете змінити країну накраще. Не змарнуйте цього шансу. Адже ми будемо стежити за кожним вашим кроком, за кожним прийнятим вами рішенням і якщо ми зауважимо, що ви дієте проти нас - українського народу, ми змусимо вас піти геть.

Ми віримо в те, що більше не побачимо старих одіозних персон, злодіїв та корупціонерів на посадах і дуже сподіваємось, що з перших днів ви покажете, що достойний бути президентом України, а не прийшли лобіювати свій бізнес чи покривати олігархів.

Хочу побажати Вам світлого розуму в керівництві державою, слухати голос простого народу і ніколи не переходити йому дорогу так, як це зробив янукович.

Лише від вас і ваших вчинків залежатиме яким вас запам'ятає історія: сильним лідером процвітаючої держави чи ще одним недолугим керівником, який обікрав власний народ.

майдан, цитаты, Слава Героям Украины, не могу молчать, интересные ссылки

Previous post Next post
Up