Новини одним рядком (2/3)

Apr 03, 2017 19:06

Московсько-арапський тероризм

 В районі Манхеттен в Нью-Йорку у підземному колекторі стався потужний вибух

 Трамп заявив про готовність США діяти проти КНДР самотужки

 Чутки. Зять Трампа прибув в Ірак з неоголошеним візитом. Чоловік Іванки Трамп вирішив продемонструвати підтримку іракській владі.

Пєрєіґрал™

 Ресторан в Мадриде отказал в обслуживании русским девушкам из-за национальности (ахтунґ, фаш.ресурс)
 // Скоро по усій планеті московня вважатиметься чимось на зразок прокажонних.

 Заступник генсека НАТО Роуз Геттемюллер: Країни НАТО вважають загрозою своїй безпеці розгортання російських ракетних комплексів "Іскандер" в тимчасово окупованій фашистом Східні Прусії (окуп. назва - «Калінінградськая область»).

 В Іспанії затримали Інессу Кадирову - матір бандита Онищенка. Вона є одним із співорганізаторів в так званій “газовій схемі”. 15 червня 2016 року в НАБУ та САП заявили про викриття організованого злочинного угруповання, що завдало збитків державі у розмірі понад 3 млрд грн внаслідок спільної діяльності на підставі угод, укладених з ПАТ "Укргазвидобування". Відповідно до доказів, отриманих під час досудового розслідування кримінального провадження, організатором корупційної схеми є Онищенко, якого Верховна Рада 5 липня позбавила недоторканності, а також проголосувала за його затримання та арешт, але до цього він, користуючись депутатською недоторканністю, втік з України.

 Маккейн закликає зупинити безкарне втручання РФ у справи інших країн

 Добрекзітилися. Іспанія хоче отримати право вето щодо Гібралтару у питанні Brexit

 Ле Пен пыталась взять кредит в российском банке на избирательную кампанию (ахтунґ, фаш.ресурс)

 Вірменія. На виборах перемагає правляча партія московських маріонеток. Спостерігачі та опозиція заявляють про масштабні порушення.

 Сербія. На президентських виборах прихильник вступу до ЄС Вучич оголосив перемогу в першому турі

 Еквадор: перемогу на президентських виборах неочікувано здобуває провладний кандидат, соціаліст Лєнін Морено. Опозиціонер, який обіцяв позбавити політичного притулку засновника Wikileaks Джуліана Ассанжа, програє на вибрах президента Еквадору.
У своїй сторонці

 Молитва за Перемогу. 2 квітня 2017 року Київський Патріархат разом з іншими Церквами, що входять до Всеукраїнської Ради Церков провів молитву за Перемогу. По всій Україні. Члени Всеукраїнської Ради Церков, що підтримали звернення про спільну молитву за Перемогу (список). P.S. Московського Патріархату там не шукайте. Нема його.

 Украина остается лидером рынка фриланс-аутсорса Восточной Европы. В 2016 году её доля выросла на 7% и вернулась к уровню 2014 года

 Чутки від Ірини Луценко: Гонтарева подала у відставку з посади голови НБУ

 Укргазбанк почав надавати фізичним особам кредити на купівлю і встановлення "домашніх" сонячних електростанцій, сонячних колекторів та теплових насосів під 0,01% річних

 Власти столицы решили не продлевать договор с Киевэнерго Ахметова

 Суд вернул государству авиакомпанию "Днипроавиа", принадлежавшую Коломойскому

 Кабмін привів у відповідність законодавство у сфері експорту та обігу товарів подвійного використання до міжнародних режимів експортного контролю "Вассенаарська домовленість"
Раніше люди отримували умовні та реальні строки за завезені в Україну китайські брелки з камерами та диктофонами. На імпортерів медичних ендоскопів заводились кримінальні справи. Бо ендоскоп це «шпіонський засіб». Штучно стримувався технолонічний розвиток України. Волонтери не могли офіційно завезти прості компелектуючі для ремонту приладів з АТО.
Тепер цього не буде.

 Повышены дополнительные выплаты за участие в АТО
- первая линия 7500 гривен
- вторая линия 3500 гривен

 С 2016 года «ArcelorMittal Кривой Рог» увеличил чистую прибыль на 95%

 «Допомога йде»: український генерал, здавши кров, розпочав флешмоб на допомогу хворим дітям Донбасу

 У Волновасі готують до запуску біогазовий завод потужністю 3 МВт

 MOYO стали официальным представителем Xeizu в Украине

 В Украине представили отечественный малолитражный КрАЗ-4501

 Французькі сири в Україні: як працює вітчизняний сироварний бізнес

Остання агонія московії

 У тимчасово окупованому Даґєстані проти дальнобойщиків-страйкарів московня вивела війська. (ахтунґ, фаш.ресурс). На цьому відео видно бронетехніку, яку кинули окупанти проти дальнобоїв.
 // Дєнєх нєт. Тому криваві бунти ще навіть не починалися. З Кавказу все і почнеться. Розв'язка - вже скоро.

 Скрєподуховно. Чеченскую женщину заставили публично извиняться перед кадыровцами

 На моцкві застрелено директора ПАО "Салют", яке виробляло ракетні двигуни для московської зброї і космосу
79,96% акций "Салюта" принадлежат корпорации "Тактическое ракетное вооружение", 14,5% - МКБ "Вымпел" им. И. И. Топорова, 0,017% - Николаю Поролло. Для корпорации "Тактическое ракетное вооружение" завод производит ракетные двигатели на твердом топливе. (ахтунґ, фаш.ресурс)

 На моцкві - чергове пакращінья. Окодемік РАН (не ржати, на моцкві є "Академія Наук", Карл!) радить не боротися з сорняками (борщєвіком), а готувати з нього їдло. Как у дідов!!!11 (ахтунґ, фаш.ресурс)

 На моцкві стався вибух на машинобудівному заводі, є жертви

 На тимчасово окупованій фашистом Чечні більше ста чоловіків затримані окупантами за гомосексуальність (ахтунґ, фаш.ресурс)

 У США помер московський поет і диссидент Євгєній Євтушенко. Той, хто писав "Танкі ідут по Праґє". Кажуть, що останнім часом він сильно переживав за Україну. Але не треба і забувати, що у 1961 році він написав той самий стішок про "хотят лі руssкіє вайни", який вигоражував воєнні злочини найстрашнішої терористичної банди в історії людства.

 Соревнования среди похоронных бюро прошли в Челябинске (ахтунґ, фаш.ресурс)

 Поржать з дібілів. Первым пилотом нового космического корабля "Федерация" станет робот Fedor (ахтунґ, фаш.ресурс)

 В Татарстане мужчина избил школьницу и отобрал у нее 17 рублей‍ (ахтунґ, фаш.ресурс)
Завзяття й щира праця

 Помер "піонер" електронної музики Ікутаро Какехасі. У 1972 році Какехасі заснував компанію Roland.

 SpaceX анонсувала запуск надважкої ракети з повторним використанням. SpaceX спробує повернути верхню ступінь ракети для повторного застосування після демонстраційного польоту.

Оригінал цієї публікації знаходиться на Дрімі і вже отримав
коментарів. Приєднуйтеся і коментуйте саме на Дрімі, бо там я, на відміну від ЖЖ і ФБ, відповідаю регулярно, а високодуховний ЖЖ може бути закритим у будь-який момент.

гондурас, ww3, війна, гандурашка, новини, срашизм, 0 новини, сєпараша, україна

Previous post Next post
Up