Star Craft 2

Apr 02, 2010 19:22

Сама гра мені сильно сподобалась. По суті це знайомий перший старік, тільки у 3д та купою нових можливих стратегій гри.
В беті поки доступний лише мультіплеер і тільки проти інших людей, рівень гри яких зазвичай дуже неслабий і це при тому, що колись я дуже круто рубався.
За звичкою граю за зергів (зерг прайд ворлд вайд).
Якщо проти мене грає зерг, то граю раш 12-ма зерглінгами і якщо не виношу, то починаю розвиватись на гідралів і потім починаю пресувати.
Якщо граю проти протоса, то знову ж таки спочатку йду в раш і якщо не виношу, то готоуюсь до лонг-плею та важких втрат, бо якщо за протоса грає недебіл, то почне будувати колосів, які всіх моїх гідралів\зерглінгів\роачей\ультралісків тупо перетирають в кал. Ставку роблю на крабів та новеньких корупторів (air-air). Краби, до речі, тепер стали навіть ще більш круті, бо тепер вони стріляють брудлінгами, які вносять розлад в ряди ворога внизу і якщо крабів дофіга, то брудлінгів в результаті стає непробивна стіна і до крабів стає неможливим дійти.
Якщо граю проти людей, то раш стає неможливим, бо люди тепер тупо весь прохід барикадують будівлями і зерглінгам доводиться прогризати собі шлях під обстрілом у марінерів, тому я одразу ж починаю будувати другу базу і готуюсь до лонг-плею. Далі я просто розвиваю по всій мапі купу баз і постійними наземними рейдами стримую теранів у себе в барикадах. Потім напад стає постійним і оборона теранів в результаті просто не витримує.

А ще тепер спец-операції набули не аби якої ваги. Наприклад, десант піхоти під базу часто ставав причиною мого програшу. Так само і телепорт протосів у незахищеній зоні ставав фатальним для всієї бази. Та і взагалі гра стала якась сильно напружена, немає і секунду щоб відволіктись.

Лана, піду позаймаюсь корисними справами тепер)
\\ And again tnx to Boykot
Previous post Next post
Up