Leave a comment

ГЕРБ не е партия, а машина за фалшифициране на избори... burgbul May 19 2020, 15:22:55 UTC

А редом с тях ВЕИ - котараците се облизваха доволно и щастливо.
Следващото Борисово антибългарско решение бе назначаването на Росен Плевнелиев за президент. Казвам „назначаване“, защото всички видяхме как на последните президентски избори депутати от ГЕРБ влизаха и излизаха от залата на ЦИК, където се обработваха резултатите, как мъкнеха чували с бюлетини и т.н.
Да споменаваме ли за многобройните калинки, които премиерът назначаваше, без да имат никаква компетентност, но трябваше да притежават едно важно качество - безпрекословно послушание. Такива като Румяна Желева, която се провали в Европейската комисия, а Борисов я направи външен министър, Дянков, малката пица, докарал икономиката до колапс…, та чак до днешните калинки Кунева, Митов , Бъчварова, Ненчев, Лукарски, нито един от които няма знания и опит да изпълнява възложената му правителствена функция.
Но калинките са по-малкото зло.
Огромният ущърб на България бе нанесен в началото на втория мандат на кабинета Борисов с изтеглянето на 30 милиарда заем.
Понеже страната няма икономика, или трябва да се разтури цялата бюджетна сфера - образование, здравеопазване, силови министерства, парламент и правителство, или да се вземат заеми. Които ще заробят още повече държавата. И ще ги плащаме всички. Последва замяната на блестящия дипломат Ирина Бокова, чиято кандидатура правителството на ГЕРБ първо подкрепи, а после Борисов се отметна от нея, предлагайки неизбираемата Кристалина Георгиева, само защото така са му наредили от Вашингтон и Брюксел.
Оказваме се в ситуация, в която българските граждани от години искат оставката на втория кабинет Борисов. Интернет форуми, сайтове и улични протести се задъхват от гнева на България, която иска Борисов и ГЕРБ вън от властта. Дори търпението на западните властелини преля, и едно от най-авторитетните списания в света - американското „Форбс“ нарече Борисов „дълбоко посредствен и тъпоумен интригант, който трябва веднага да подаде оставка!
А социологическо проучване от края на миналата седмица посочи, че 86 % от българите не одобряват своя премиер! Същото казва и социалната мрежа, в която всяка новина, критикуваща еправлението на ГЕРБ и Борисов се споделя, харесва, коментира и подкрепя от стотици хиляди българи всеки ден. А публикациите в подкрепа на управлението не събират и 5 лайк-а. Дотук с демагогията и фалшифицирането на социологическите агенции как видите ли Борисов бил най-харесвания от българите политик! Оставка!
Само че оставките по нашите балкански ширини не се дават, а се вземат. От народа!
И българите, също като гърците, пак ще трябва да излязат на улицата, за да се изпълни искането на „Гласът народен, понеже е глас Божий“!
Иначе ще ни залее мигрантската вълна, която Борисов е договорил да влезе и остане в България.
https://www.tickle-news.com/2019/01/86.html?m=1&fbclid=IwAR0xqjbPhbFYcVsotdtO6vlnf-b0P7Lh6WvgO-fTCDgHHpdDEZwOMJZbHPY

Reply


Leave a comment

Up