Есть время разбрасывать камни, есть время их собирать

Oct 05, 2015 22:10

Есть время читать чужие посты, пришло время писать свои.
Хоть чукча и не писатель вовсе, чукча -- читатель, но...

По долгу службы разбирая писанину неизуродованных интеллектом сограждан, наткнулся на занятное повествование одной весьма истоерической натуры, которая написала на киевский сайт 1551.gov.ua, ярко демонстрируя всю ненормальность. Смутно представляю, как должны прореагировать получевочки с сайта 1551.gov.ua, отвечая на евонный опус в обязательном пiрядке. Попытаюсь им подмогтить.

Итак, опус нумер 31869.

Прибирання та санітарний стан територій
Назва сама по собі багатообіцяюча. Ма’ть, йтиметься про боротьбу з мусором міліцією та рекламуватиметься поліцицька служба.

Статус: Чекає на перевіку контр.відділом | К-42105
Хай чекає. контр-відділ сам в шоці. Поки роздуплиться, мо’ й питання вщухне..

Дата звернення: 19 вересня 2015
Доручено вирішити до: 29 вересня 2015
Відповідальний: Віддвл взаємодії з правоохоронними органами [Мартинчук С.О. ]
Ага. Віддвл. Нагадує радянський дитячий прикол: «Назви слово з дев’яти букв, з яких лише одна голосна. - Взбзднуть.»

Доброго Вечора.. хочу звернутись до керівників міста та маліції...
О, пішло. Слово «вечір» з великої літери - свідчить або про багато років, проведених на північно-американському континенті, або аллюзія на Людмилу Добрийвечір з відомого фільму. Дві крапки (а не одна, і не три) - перші симптоми неврівноваженості дописувача. Решту ляпів поблажливо пропущу.. (….)

Я досить часто майже кожного дня буваю в Маріїнськлму парку біля стадіону Динамо .
(У зв’язку з тим, що далі має місце тирада, де крапки стоять замість ком, а коми замість пробілів, важко розділити той набір слів на осмислені блоки для аналізу. Тож розділятиму текст на власний розсуд.)
Досить часто чи майже кожного дня? В принципі, така сентенція має право на існування як авторський зворот. Хай живе. Одначе, що таке «Маріїнськлму парку»? Таке чудо таки є в Києві, чи? Пробіл між кінцем речення та позначенням цього кінця свідчить про неврастенічність дописувачки (що це не дописувач, а дописувачка не питайте: я маю чуйку).

де через день я бачу близько 3-4 автобусів(-це досить мало..буває і за 10) з міліцією ,які перетворюють місце відпочинку Киян та гостей міста , вибачаюсь за слово..,,поросятник,, 1)Курять и викидують недопалки на асвальт...бо в їхньому селі не було ніколи смітника..і вони не знають ,що це таке....... 2)Займають більшу частину лавок. 3)Саме головне нікому не прияємно бачити міліцію.....,яка туди сюди їздить в парку де гуляють....діти та Молоді батьки.... 4)Я розумію ,що зараз нестабільна ситуація и багато мітингів..... ,але
Тут ще важче розділити текст на осмислені блоки, оскільки автор досить фривольно застосовує знаки пунктуації, внаслідок чого він стає абсолютно нечитабельним. Дві крапки, дві крапки та дві коми підряд, п’ять крапок, лишні пробіли, необгрунтовані великі літери в словах, порушення елементарних норм написання нумерованих переліків, відсутність пробілів, де вони мають бути… Неграмотність? Навряд чи! Швидше за все йдеться про психічний розлад. Як є найпершою ознакою такого розладу членокаліцтво, коли юні недоумки вбивають до голови цвяхи чи псують шкуру наколками. Так і тут. Я дремену від людини чимдуж і якнайдалі, як тільки побачу у неї у вусі (носі/губі/брові/мізках тощо) декілька кульчиків. Бо від цієї неврівноваженої істоти можна сподіватися будь-якого лайна. Так само і з лишніми знаками пунктуації: помічено, що психічно неповноцінна людина, якимось чудом дорвавшись до друкарської машинки «Ятрань» чи до комп’ютера, нажимає якусь клавішу і не відпускає певний час, допоки в її голові крутяться химери.

ЦЕ НЕ СТОЯНКА І НЕ ПЛАЦ ДЛЯ МІЛІЦІЇ ,ЗАБЕРІТЬ ЇХ ЗВІДТИ .МАЙТЕ РОЗУМ ВОНИ НАРАЖАЮТЬ ЛЮДЕЙ НА НЕБЕЗПЕКУ........ ХТОСЬ ХТО НЕ ПОЛЮБЛЯЄ МІЛІЦІЮ КИНЕ В НИХ ЩЕ РАЗ ГРАНАТУ ”””””””””””””””””!!!!!!!!! ЖАХ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ой-йой-йой! Загострення. Істерика. Текст, написаний великими літерами, свідчив про психічний розлад ще задовго до комп’ютерної ери.

6)Знайома матуся прийшла в парк погуляти з дитиной подивилась на цю так звану міліцію і побігла геть.......
Дружіть та знайомтеся виключно з урівноваженими і психічно здоровими матусями. Бо будете писать точно такую же хрєнь, як та матуся, яка з «дитиной подивилась» і побігла геть………………..,,,,,,,

подслушанное, осеннее обострение

Previous post Next post
Up