Програми для подорожі

Feb 27, 2016 14:52



-Пошук інтернету - Free Wi-Fi Finder
Оскільки мобільний Інтернет у роумінгу дуже дорогий, краще скористатися Wi-Fi мережею. У кожному великому місті можна знайти безкоштовні Wi-Fi мережі, і в цьому вам допоможе додаток Free Wi-Fi Finder. Додаток працює на iOS, і смартфонах з ОС Android.

-Foursquare
Додаток, спочатку створений для “чекінів”, потроху переформатувався в прекрасний гід по закладах. Foursquare працює з гео-даними і, визначаючи місце розташування людини, показує, що знаходиться поблизу - починаючи від магазинів і скверів до барів, ресторанів та інших всіляких місцевостей і будов. Мінус додатка в тому, що працює він тільки від інтернету. У подорожі корисна річ, та й “чекін” ніхто не скасовував - друзі відразу побачать, де ви знаходитесь.

-TripAdvisor
Як запевняють творці додатка, він дозволить планувати і здійснювати бездоганні подорожі. Крім того, що в базі TripAdvisor мандрівник може знайти більш 75 млн. відгуків та думок, які допоможуть вам знайти найкращі готелі, хостели, відмінні ресторани і розваги по всьому світу, наклейка цього додатка прикрашає вітрини різних магазинів у всіх європейських містах. А це означає, що за результатами голосування це місце краще серед всіх магазинів того чи іншого міста.

-CouchSurfing
Додаток від однієї з найбільших всесвітніх мереж гостинності, який допоможе вам переночувати у незнайомому місті. Об’єднує більше 7 млн. людей з 246 країн світу. Дослівно з англійської назва «couch surfing» перекладається як «мандрівка диванами».

-PackPoint
Виділяється з колекції туристичних додатків тим, що не пропонує бронювати нічого. Зате творці сервісу знають все про те, що слід брати з собою в поїздку в залежності від прогнозу погоди або тривалості подорожі. PackPoint - інтерактивний блокнот з «розумними» функціями. Додаток, в цілому, безкоштовний, хоча за деякі рідкісні функції потрібно заплатити.

-Travel Calculator
Чим відрізняється туристичний калькулятор від звичайного офісного? Спрощений підрахунок курсів валюти грунтується на актуальних даних в кожній точці подорожі. Є вбудовані утиліти- «радники» з податків і місцевих зборів (в аеропортах, готелях, інших місцях). Калькулятор здатний працювати і в режимі офлайн. У цьому випадку він підраховує обмінні курси на основі останньої отриманої з інтернету інформації.

-Skyscanner
Одн з кращих додатків по купівлі авіаквитків, у тому числі дешевих. Розробники прагнуть до того, щоб користувачеві було максимально зручно купити квитки на найближчий рейс. Додаток також працює з лоукостовими авіакомпаніями. Крім того, можна переглядати рейси на рік вперед і вибирати найбільш прийнятну ціну.

-Word Lens
За допомогою дадатку Word Lens можна дізнатися переклад, просто навівши камеру телефону на слово або фразу. Вам навіть не потрібно буде натискати на кнопки, оскільки додаток сам проаналізує зображення і перекладе на задану вами мову.

-Google перекладач
Найпопулярніший онлайн-перекладач з найбільшою базою мов. Додаток допоможе не тільки перекласти слово або фразу на основні мови світу, а й почути, як вона буде звучати. Ну а якщо вас зрозуміють і спробують відповісти, «Google Перекладач» допоможе і в цій ситуації - додаток підтримує голосове введення. Ця програма - абсолютний чемпіон у простоті і лаконічності інтерфейсу і до того ж має мінімум налаштувань. Єдиний недолік утиліти - обов'язкове підключення до інтернету, що в роумінгу може влетіти в копієчку.

-Google карти
Компанія Google постійно вдосконалює свої карти, дороблюючи до них все нові і нові функції. Як запевняють творці, з їхніми картами просто неможливо загубитися. Розробники перманентно радують інноваціями і стараються зробити запевнення про “неможливість загубитися” незаперечним фактом. За допомогою карт Google можна прокласти маршрут будь-якої складності і дізнатися, на якому транспорті зручніше дістатися до пункту призначення.

Путешествия

Previous post Next post
Up