Het weekend

Sep 07, 2010 12:30

Zo, weer een super weekend achter de rug. Charm was erg geslaagd voor mij. Heel erg gezellig, op mijn eigen tempo en manier wat dingen heb kunnen spelen terwijl ik wel rust in mijn lichaam heb kunnen houden. Verder was iedereen bij Charm zoals altijd weer heel erg lekker open, vriendelijk en gezellig en werd er heel mooi spel neergezet door iedereen.

Hierbij wil ik ook de hele Charm crew van spelleiders tot npc's van verhaalschrijvers tot barvrouw Wendy bedanken voor een super evenement once again.

Gisteren avond nog als mooie afsluiter een tikkeltje uitgebreider dan normaal gekookt. Inge kwam langs en ik had wel zin in een lekkere pasta. Dus even een verse eierpasta gemaakt (ik begin er eindelijk wat handigheid in te krijgen) met een pesto-roomsaus met kip, spekjes en paprika. Als toetje een petit grand dessert gemaakt van perzik. Perzikflapjes met gecarmelliseerde perzik en een bolletje ijs (zie foto below).



Vanavond weer een spelavond bij Ellen en komend weekend "Culinairy arts meets Warhammer". Veel leuke dingen dus weer op de planning.

recepten, eten, charm, larp, food

Previous post Next post
Up