ARRRRRRti-Per

Sep 20, 2008 15:24

Igår var en vellykket dag. Vi hadde sjørøver fest i barnehagen (vi sang sjørøversanger, hadde sjørøvermat og kledde oss ut) i annledning TLPD, og jeg var i barnebursdag mens jeg var på jobb. Veldig slitsomt, men veldig gøy og. Fikk pizza boller, muffins og godis.

Så dro jeg på pirat vors før vi skulle til De Ville's. Det var litt borti huttiheiti (Ensjø), men det var veldig koselig der. Dro dit for å møte en jeg jobber med, og traff også en gammel arbeidskompis av meg. Kom i snakk med en kar som drakk mjød, røyka pipe og hadde kult flette-sjegg. Skal begynne å røyke pipe snart (bare for nytelsens skyld), så det var fint å få noen råd av han. I tilfelle noen lurer, så ligger den beste pipe-sjappa i Oslo ved Spikersuppa.

De spilte masse Flogging Molly på vorset, litt Tom Waits OG "A Pirate I Was Meant To Be" fra Monkey Island 3! Fikk også hi-jacked PC'en og fikk spilt litt Swashbuckle. Ingen pirat-fest blir komplett uten Swashbuckle!

Vorset var kjempekult, men De Ville's var et lite antiklimaks. Alt for mye mennesker der, og enkli ikke no særlig sjørøverstemning der i det hele tatt. Men vorset gjorde kvelden, så...

fest, sjørøver, jobb

Previous post Next post
Up