Digital Love

Jan 09, 2007 12:26

I tilfelle du gikk å lurte; jeg har fått (fikk for et par dager siden) internett kjæreste. "Haha! Max patetisk! Hvor lang penis har hun?". Nei, det er ikke supababe13 jeg er kjæreste med. Det er Borislava Manova, 17 år gammel. Jeg tror ikke det er så mange som husker det, men jeg hadde med bilder av meg og hun på en fest hos Inga og Dick da Inga bodde på Hellvik. Andre vil også kanskje huske hun som 'hu dama fra Bulgaria som Daniel hadde prata en del med som han fikk flybiletter på fem dager til og var hos henne fra den 22. Desember til den 4. Januar'. Så vi har vært kjærester før.

Grunnet et dumt irritasjonsmoment og min (da?) svake natur gjorde at jeg kuttet all kontakt med henne.

For en liten stund siden tok hun kontakt med meg igjen på telefon, og siden har vi snakket ganske mye på nettet. Jeg skal ikke fortelle mye om hun, men denne jenta er virkelig glad i meg. Mer en de fleste er i stand til å fatte. Mer glad i enn noen før har vært i meg. I'm bølling you not!

Virru vite mer fårru... sende meg en mail, eller no.

In related news, something completely different: Jeg var på jobbintervju på Kragskogen familiebarnehage idag. Jeg følte at intervjuet gikk kjempebra, og jeg håper virkelig jeg får jobb der. Familiebarnehage = privat eid, så det er ett stort pluss. Stor sett er det mye koseligere å jobbe i private barnehager enn kommunale barnehager. Det holdt også fram i denne barnehagen. Det er ikke mer enn et par min med buss unna heller, så det hadde vært bråfett om det gikk i boks.

Jeg ristet mine første brødskiver i brødristeren min idag med stor suksess til følge.

l-ju-v, jobb

Previous post Next post
Up