Fyttihelvete in annen!

Nov 11, 2006 02:01

Jeg er sliten som to slitne troll på en gang. De stakkars kort beina mine har tråla gjennom store deler av Oslo [Deichmanske - Akers Elva] eller hoppet og danset på Elektrostat 2006. Det var ganske gøy der, til tross for alle goterne. Så på et par band, og noen av de var faktisk bra. Spesielt en kar og en jente som Alexander hadde blitt kjent med der. Alexander fikk til og med en låt fra dem dedikert til seg.

Jeg dro til Deichmanske for å levere CD'er før firsten gikk ut på de idag, også for å låne nye. Jeg så på en ny Moby CD, Seigmenn og Skrujern. Men den gang ei. Det ble masse filmmusikk på meg denne gangen. Nærmere bestemt fra Batman, Princess Bride, A Night at the Roxbury og The Mask. Ingen dårlig fangst, om du spør meg. DE HADDE TIL OG MED SOUNDSTRACKET TIL BEGGE CONAN FILMENE! Veit hva jeg skal låne neste gang...

Jeg var dagens helt, og hadde hatt med min favorittvin for å dele med han. Til og med [plast]vinglass hadde jeg. Faen, så mye tull jeg gikk gjennom for den vinen. Først stoppet jeg i kassa for å hente vinåpner. Så knuste jeg flasken min, for jeg hadde åpnet sekken min i begge ender. Så ble den første vinåpneren med i posen til den knuste flasken. Så fikk jeg! en ny flaske og skaffet en ny vinåpner. Så trålet jeg Olso City rundt [senteret] for å finne plastvinglass. Etter å ha sett på den samme dumme hylla et par ganger fant jeg ut at de ikke hadde det på Clas Ohlson, så spurte jeg en hjelpsom dame på en lekebutikk om hun visste hvor nærmeste Nille butikk var, og vips fikk jeg vinglass også.

Så jeg delte vin, og danset med ulv.. gotere og masse gøy. Alexander fikk en koselig komentar fra de som jobbet der om at det aldri hadde vært så mange goter-tullinger som danset til en konsert før. Han har faen meg publikums-kontakt uten like, den flotte karen.

Dødt dyr mellom to børd og salat fikk han og. Takket være meg. Hvordan i helevete skulle han ha klart seg uten manageren sin?

Klad Heineken er bedre enn varm Hansa.

muiskk, alkohol, alexander, festival

Previous post Next post
Up