Випадковий флешмоб...

Oct 16, 2007 03:25

Декілька запитань від шановного macrosonline

1. Що для тебе сім'я?

Тяжко буде розповісти в двух словах... Це те, що міняє докорінно твоє ставлення до життя, це люди, яких підтримуєш у житті і не обовязково вони повинні підтримувати тебе, але це завжди як стіна, до якої можеш притулитися спиною і знаєш що ззаду на тебе вже ніхто не нападе і не зпричинить ніякої шкоди. Це люди які прощають тобі все, навіть тяжкий гріх і зраду і ніколи не будуть тобі згадувати тобі про те... Інакше навіщо сім`я.

2. Що тобі не вистачає для повного щастя?

На даний момент можу сказати що я щасливий, в матеріальному плані і в моральному маю все що хтів би мати. Може бракує якоїсь самореалізації, я думаю ти розумієш, це я про те, про що ми з тобою недавно балакали... Є цілі в житті і я до них потихеньку прямую, далі життя покаже.

3. От ти у Франківській області народився і виріс. А чому у повсякденному житті розмовляєш російською?

Якщо би ти знав мене трохи краще, то бачив, що я стараюся відповідати на тій мові, на якій до мене звертаються. Я вващаю що так правильно, хоча мої батьки вважають що на Україні я повинен спілкуватися суто українською.

4. Якби у тебе була можливість повернути час назад, щоб щось виправити, то що б саме ти змінив?

Останнім часом багато дивився фантастики, особливо на тему повернення у часі і існування паралельних світів. Думаю нічого би не міняв, адже все вже наперед написано там... (показує пальцем догори)

5. Коли пиво п'єм? :)

Ну це вже як скажеш, я на даний момент людина вільна, думаю зі мною можна домовитись при великому взаїмному бажанні ;-)

P.S. Хтось бажає продовжити флешмоб ? Можу дати пару запитань ;-)

q

Previous post Next post
Up