Про різне і про всіх по окремості)

Jan 05, 2010 20:30

 Отже поки мої дзвіночки бавились, то голова думала і занотовувавула.Тепер хочу то всьо перенести на папір

Тяпі про жертвоприношення.
Особисто я приношу жертвоприношення найпростішим і найстарішим способом: пляшкою коньяку полковнику і 200-гривнями фізруку))

Муза!Візьміть на роль пастушка Левка.Він дуже-дуже хотів!

Шановна коаліція чотирьох рюкзаків, які пішли-по-руках-і-колу розкажіть де ваші рюкзачки побували за тиждень)От Мартухин наприклад мав незабутню мандрівку в Тернопіль, ночівлю в Музи, а потім романтичну подорож у відділення урології швидкої допомоги на топольній)))Не думаю, що кожен рюкзак так мандрував;)

Дзвінка!Я був неуважним..я зламав екран твого фотіку-там батарейки лежали в кишеньці, вони придавили екран, я витягнув в поїзді і він уже був прибиим((.Буду лагодити)))

А тепер замітки, які ні до чого не відносяться):
Довірся серцю і душі!
Є воля-усе досягається.
Тільки серед гір і природи можна побачити знайти і пізнати людину.

А ще я згадав одну штуку.
В мене всередині живуть два чоловічки.Які все вирішують.
Один з них екстреміст і рамантік, суровий, вольовий і рішучий і холодний)
Інший-майже повна йому протилежність-він дуже домашній, в міру чуйний, хоче тепла і любові, спокійний і розсудливий, але лінивий і  нерішучий.
І от кожного разу як треба вирішити якесь питання вони збираються на війнунараду. І в залежності від того хто з них переможе те я і роблю. Чим довше я сиджу за компом чи на одному місці чи вчуся тим сильнішим стає другий чоловічок. Чим далі від дому або людей і чим ближче до дупи тим сильнішим стає перший))

А у вас таких нема??

думки

Previous post Next post
Up