Новости кулинарии

Apr 04, 2013 12:41



Natural Harvest: A collection of semen-based recipes By Paul "Fotie" Photenhauer

Semen is not only nutritious, but it also has a wonderful texture and amazing cooking properties. Like fine wine and cheeses, the taste of semen is complex and dynamic. Semen is inexpensive to produce and is commonly available in many, if not most, homes and restaurants. Despite all of these positive qualities, semen remains neglected as a food. This book hopes to change that. Once you overcome any initial hesitation, you will be surprised to learn how wonderful semen is in the kitchen. Semen is an exciting ingredient that can give every dish you make an interesting twist. If you are a passionate cook and are not afraid to experiment with new ingredients - you will love this cookbook!

И перевод:

Сперма не только питательна, но также обладает чудесной текстурой и потрясающими кулинарными свойствами. Как у хорошего вина или сыра, вкус спермы сложен и динамичен. Сперма недорога в производстве и, как правило, доступна во многих, если не в большинстве, домах и ресторанах. Несмотря на все эти положительные качества, сперма остаётся невостребованной как еда. Данная книга надеется изменить это. Как только вы преодолеете первоначальное колебание, вы удивитесь, узнав, как замечательна сперма на кухне. Сперма --  потрясающий ингридиент, который придаст любому блюду, что вы готовите, интересный оттенок. Если вы страстный кулинар и не боитесь экспериментировать с новыми ингридиентами, вы полюбите эту кулинарную книгу!
Previous post Next post
Up