Военкоматы Мариуполя не признают Яценюка и ждут не дождутся Януковича

Mar 06, 2014 10:39

КОНТРРЕВОЛЮЦИЯ В ДОНЕЦКЕ. Русские захватили казначейство и областную ТРК

Генпрокурору України

Повідомлення про злочин

Мені повідомили (ПІБ надам), що в Українському місті Маріуполь Донецької області, громадяни намагались в військоматах стати на облік і набути можливість захистити свої державу від посягання на її цілісність та незалежність.

Звернувшись до Ільїчівського райвоїнкомату, громадянки відмовлялись від спілкування, і через пів години на піднятий галас протесту вийшов представник держави - майор Дем’янин, який представивсь начальником.

Майор по перше поцікавився про ціль прибуття та кого збираються захищати громадяни. А після отримання відповіді, що цілісність України поза усе. Повідомив, що військомати визнають президентом Януковича і ні яких команд від цієї особи не отримували. Громадянам які прибули до військомату став погрожувати застосування силою та ув’язненням. Повідомив, як він вважає що в місті є єдина влада яку очолює Сергій Матвієнков а дії громадян які хочуть захищати не легітимну владу можуть поставити в небезпеку їх родину.

Мої друзі повідомили що під містом Маріуполь (в найближчих місцях до кордону), там де розквартировано ЗАГІН прикордонників, санаторії в околиці забиті відпочиваючими особами з військовою виправкою які не розуміють і вороже реагують на українську мову.

Світлана ДОЛЖЕНКО

мобилизация, Янукович, Мариуполь

Previous post Next post
Up