Рядовые майдановцы в шоке от оппозиции. Больше всех ненавидят Яценюка

Feb 16, 2014 16:08

Отношение обычных жителей палаточного городка на Евромайдане, а также размещающихся в захваченных зданиях боевых сотен, к т.наз. "лидерам оппозиции" как нельзя лучше характеризируют записи в сообществе "МЫ - ПАТРИОТЫ УКРАИНЫ", пока что не подконтрольного цензуре партийных штабов. Достижение перемирия с властями без выполнения программы минимум восставших они считают полной капитуляцией, а парламентские силы - предетелями.

Приведём лишь те из последних высказываний, где количество ненормативной лексики минимально

Яценюк

"Кулявлоб бреше і не червоніє.

Зараз пограюся в бабусю Вангу: ніяких змін щодо конституції до того часу не відбудеться, а цей "жопозіціонер" буде волати зі сцени, яку, доречі, давно треба знести, що люди щось там повинні зробити, в разі бездіяльності "цього балезинського уряду". А коли настане час, збере тристадвадцятьшостезполовиною "Народне віче", на якому всі три "лідери" знову жуватимуть соплі та відволікатимуть нещасних людей від своїх обіцянок. І все. Прибирати Українців до дій він засцить, як засцяв і тоді, коли отримав таке чудове "прізвисько". Ну а якщо саме в цей день станеться черговий розгін (приводом до цього може стати його крики про вулицю, тобто - погрози), і Правий Сектор стане на захист активістів, цей пустомеля припише це собі. Заявить, що це він підняв людей проти Режиму.

Красти чужі лаври, брехати та не виконувати обіцянок - якраз стиль будь-якої політичної маріонетки.

Те, що вони вже котрий місяць не роблять нічого, окрім як вгамовують народний гнів тим самим недопускаючи "провокацій", на мій погляд, прирівнюється до державної зради.

Це - мої власні висновки. А ви, шановні Співвітчизники, робіть власні"

Тягнибок
"КМДА звільнено. В момент звільнення КМДА свободівцями, Андрій Іллєнко написав у своїй сторінці на фейсбуці, що Беркут в якомусь районі Києва б'є свободівців, щоб люди терміново приїздили на підмогу. Але туди майже ніхто не приїхав уже. Чим запам'ятались ці 2 місяці перебування свободівців у КМДА? Може створенням альтернативних органів Київради? Може створенням плану революційних дій? Ні. Побиттям свободівцями Спільної справи, побиттям сотні "анархістів" та вигнанням з КМДА Жіночої сотні. Ще були щотижневі бандерівські слухання, співи, танці...Ще Свобода грізно поставила ультиматум владі призначити вибори мера і Київради на квітень і....залишила Київраду. Тепер там буде парцювать регіонал Макєєнко і секретарка Герега із нелегітимною колишньої Київрадою. То я хочу спитать - чи потрібні вам такі революціонери? Мені ні"

Оппозиця вместе взятая
"Захисники опозиції, дайте відповідь на ці прості питання:

1. Назвіть здобутки опозиції за 3 місяці боротьби.

2. Назвіть, як змінився рейтинг народної довіри до опозиції.

3. За що загинули люди.

4. Скільки покарано за знущання, катування, вбивства.

5. Що зроблено у ВР за тижні перемир'я.

Досить цих питань. Просто по пунктах дайте відповідь. Аргументовану, з фактами"

Яценюк, Тягнибок, Евромайдан, ложь, лицемерие, Кличко

Previous post Next post
Up