Ти де? А я на морі!

Aug 19, 2010 14:45


У мене сьогодні день у  форматі "Ти де? А я на морі"
Причому якийсь хіт-парад Чорноморського ПБК. Всі неначе змовилися.

Російськой цей пост, чи крик душі, можна почитати в Блозі копирайтера

Забігає хлопець, який рік тому знімав офіс в нашому помешщеніі - лає Ялту і Крим неймовірно за дорожнечу, бруд і відсутність сервісу. А сам посвіжішав, схуд. Заїжджала дівчинка - менеджер фірми-підрядника, дещо що передати - вся бронзова. Звідки питаю - з Алупки три дні тому приїхала. Дзвонить приятель по якомусь абсолютно неістотного питання - телефон спільного знайомого запитати - з Форосу дзвонить. Мамі сам сьогодні дзвонив - дізнатися як доїхала - тролейбусом під'їжджає до Ялти. Ну це припустимо запланований факт. Заходжу вконтакт - там анонс нового фотоальбому від приятельки, яка в похід ходила десь під Балаклавою по диких місцях. Навіть у Блогуне сьогодні за весь день - пару замовлень - про туризм і про принади ПБК потрібно написати. Ще приятель дзвонив - у відпустку через 7 днів йде - питав за цінами на квартиру в Ялті - у мене там є пару точок непоганих перевірених. Таке враження що всі колективно змовились і вирішили зробити Крим самим згадуваним словом сьогоднішнього дня. У результаті начебто вже всі хто міг віддзвонили - пів години тому дзвонить прорахувати роздачу листівок місцеве туристичне агентство. Як Ви думаєте що рекламуємо? Недорогу Туреччини? Елітарну Мальту? Екзотичну Індію? ... Думаю Ви вже здогадалися ... зрозуміло недорогі поїздки в Крим з розселенням.
А я сиджу і дивуюся своїх відчуттів. Крим взагалі завжди любив і практично ніде крім криму до ладу не був. І цього літа теж хотілося поїхати. Хотілося у червні, хотілося в липні і в один в якийсь момент просто перестало бути цікавим. Багато і давно чую історій про дивовижний зарубіжному сервісі. також багато знаю анекдотів про наш, причому не тільки почути, але і на собі спробувати. І ось мабуть переповнилася чаша ця. Хочу куди завгодно але тільки не в Крим. З хорошим сервісом і набором розваг ширше ніж у Криму.
У минулому році один дуже хороший друг і за сумісництвом стоматолог отдухал в якомусь турецькому готелі, де не те що 5 зірок, а якась елітна сітка, що таких готелів чи то 5 на всю урцію, чи то на весь світ. Він розповідав, я не дуже зрозумів. Тим більше мене тоді власні зуби хвилювали більше. Але описуючи готель він сказав наступне: "важко описати що там конкретно є - там з розваг легше пошукати чого немає. Неймовірна кількість варіантів. Я наприклад по півдня стріляв з лука та арбалета, а дружина каталася на якомусь водному велосипеді, який може занурюватися під воду ".
І ось відчуваю, що в якийсь момент я остаточно дозрів до того, щоб відпочивати з комфортом і отримувати за свої гроші гідний сервіс, а не переплачувати втридорога за якісь Ялтинські клопятнікі.
Мені до відпустки ще пару місяців. А зараз відчуваю себе ... як Жванецький говорить: "Знову хочу в Париж. - А Ви що? Там вже були? - Ні! Вже хотів" Ось так я в Крим хотів. хотів - і перехотів. Причому абсолютно віртуально, внутрішньо. Без прив'язки до конкретних дій з організації відпустки та купівлі путівок.
Просто всередині щось невловимо пішло і звільнив місце для чогось нового

відпочинок

Previous post Next post
Up