Що подарувати російським знайомим

Aug 07, 2021 13:51





Обкладинка.

Украинский национализм: ликбез для русских. К.Ю.Галушко

Рік видання: 2021,

ISBN:978-617-95135-0-3,

Ціна: 290 ₴,

Мова видання: російська.

Це третє, оновлене видання книги відомого українського історика Кирила Галушки “Український націоналізм: лікнеп для росіян, або Хто і навіщо придумав Україну”. Перше видання вийшло у 2010 році і одразу здобуло резонансний інтерес читацької аудиторії. Зараз автор ґрунтовно доопрацював книгу у світлі уроків триваючої російської агресії, зокрема дає науково верифіковані відповіді на найбільш провокативні закиди ворожої пропаганди: що означає слово «націоналізм»?; де шукати витоків цього поняття та яка його історія?; кому зобов’язаний український народ своєю державністю та своєю територією? І ще чимало відповідей знайде зацікавлений читач на сторінках цієї книги, яка написана в спокійній та зваженій манері академічного вченого, не позбавленого, однак, вишуканого почуття гумору.
Всупереч назві книги, яка містить згадку про адресата (“лікнеп для росіян”) видання орієнтоване не тільки і не стільки на росіян. А швидше на зацікавленого українського читача, який прагне достовірних знань та переконливих аргументів, корисних в тому числі і в дискусіях із введеними антиукраїнською пропагандою в оману опонентами.

книги, мифы ваты, реклама, Україна, історичні дослідження, исторические исследования, історія, фактчекинг, освіта, это интересно

Previous post Next post
Up