Таємниці піндократії

Sep 21, 2015 16:57

Originally posted by a_lypkivskiy at Таємниці піндократії

Кореспондент Russia Today Пилорама Брехніян інтерв'ює президента США Барака Обаму
- Пане Президенте, як у США сприйняли винесення вироку режисерові Олегу Сенцову?
- Американський уряд зустрів вирок з великим піднесенням. Цим судовим рішенням США знову вдалося вбити клин між громадянами Росії та України.
- Як вийшло, що суд встановив двадцятирічний термін ув'язнення опозиціонеру, коли і прокурор і суддя розраховували на «двушечку»?
- Загальновідомо, що американський уряд має важелі впливу на російську судову систему. Ми надаємо громадянство вашим корупціонерам: депутатам, чиновникам, суддям, дозволяємо купувати елітну нерухомість. За це вони приймають вигідні для нас рішення і закони.
- Якось пов'язані між собою винесення вироку Сенцову та попередньо-дострокове звільнення Євгенії Васильєвої?
- Ми спеціально наполягали, щоб це відбулося в один день. Таким чином, у росіян складеться відчуття, що влада знущається над людьми, що розігрується якийсь фарс, комедія. Що невинний отримує жахливий термін, а злодій виходить з в'язниці на свободу. Прості громадяни будуть відчувати роздратування і розчарування своєю владою. Саме цього ми й домагаємося.
- Чи правда, що збиток, заподіяний Васильєвої міністерству оборони, був покритий за рахунок Держдепу США?
- Нам вдалося переконати Конгрес, що 216 000 000 рублів - хороша ціна за дискредитацію російської влади. Треба створити в думках росіян враження, безумовно, помилкове, що їхня держава розділена на феодальні стани. Що одна, менша його частина, користується всіма корисними копалинами, має всі мислимі і немислимі привілеї і своє власне правосуддя. А інша частина - безправна, безмовна, позбавлена ​​засобів до існування, а її правосуддя - каральне і репресивне за своєю суттю. Воно виносить їм найжорсткіші тюремні терміни, знищує тракторами продукти, забороняє під надуманими приводами інтернет.
- З цим пов'язаний конфлікт між Роскомнадзором і Вікіпедією з приводу статей про наркоманію?
- Так, ми попросили керівництво Вікіпедії розміщувати якомога більше статей про наркотики, щоб росіяни активніше їх вживали. На жаль, в Росії поки недостатня кількість наркоманів, і вони не можуть зрівнятися за цими показниками з цивілізованими країнами: США, Німеччиною, Норвегією, Голландією. Однак, якщо Росія бажає опинитися в клубі демократичних держав, вона зобов'язана збільшити кількість своїх наркозалежних до загальносвітових стандартів.
- Повернімося до Васильєвої. Як вам вдалося так швидко звільнити її по ПДЗ?
- Держдепартамент зміг передати їй в колонію інструкції, як правильно зачісуватися, щоб виглядати охайною, навчив заправляти постіль. Все це допомогло їй обдурити керівництво виправної установи і вийти на волю. Її вихід по ПДЗ створює негативний імідж влади, і замість того, щоб згуртуватися навколо президента Путіна, народ повинен спробувати його повалити.
- Ви вірите, що це можливо?
- На жаль, слабо. Оскільки росіяни дуже люблять свого президента і навіть планують зробити його царем, що нас дуже сильно дратує.
- Чи можете ви надати Васильєвій американське громадянство?
- Безумовно. Людина, котра розвалила російську армію, представляє великий інтерес для нашої розвідки.
- Дякую, пане Президенте. До побачення.
- До побачення.



Слава нам, пиздець ворогам! ©
¡NE VSEREMOS'!

Америка

Previous post Next post
Up