этот дон Панталоне порвался, несите нового

Oct 02, 2019 12:05


К сожалению, вынужден констатировать: первый официально заднепроходной политик Украины Аталотий окончательно лег под российско-зеленую мразь и явно получает от этого сотрудничества не только деньги, но и удовольствие.



Брифінг президента. Слова правильні. І застереження правильні: "жодних військ під час виборів", "кордон наш до виборів", "будемо приймати новий закон про особливий статус в ході широкого обговорення". Але - все це, правильне, суперечить "Мінським домовленостям". Адже в них Порошенком записано інше: спочатку вибори, а вже потім виведення військ і вже потім, на завершальному етапі, передача Україні контролю над своїм кордоном. Тож переговори у "Нормандському форматі" будуть складними. Надзвичайно складними. І коли Зеленський озвучить на них те, що він озвучив сьогодні, то я не певен, що Меркель з Макроном будуть твердо на нашій стороні, про Путіна годі й говорити. Значить, однією зустріччю напевно не обійдеться. Але нам треба відстояти наш інтерес і досягти миру без капітуляції. Тож набираймося терпіння.
P.S. Коли був депутатом, у вересні 2014го я проголосував "проти" внесеного Порошенком законопроекту про "особливий статус". Просто нагадую цей факт нестримним порохоботам, які раптом накинулися звинувачувати мене "в зраді". Мародеру мальдівському свої звинувачення адресуйте. Не я - він написав і вніс у Раду той "особливий статус".


Резюме:
Poll Толян_курва?

вопрос

Previous post Next post
Up