Маніфест анархіста \ Манифест анархиста \ Anarchist's manifest

Sep 01, 2019 14:56

Всім привіт. Онук бандерівця та лінивий модератор на звязку. Хочу зайняти трохи вашого часу, якщо ви не проти. Якщо проти, просто пройдіть опитування в самому низу цієї простині, де вкажіть пункт "Насрати на цього бовдура і його писанину". Почнемо.

Деякий час назад пан Гжегош скомпілював прекрасний матеріал, квінтесенцією якого стали нові правила Цибульні. Після того, як ці правила зачепили і мене, я хотів би покритикувати їх з позиції доморощеного анархіста. Якщо ви не проти. Якщо проти, обирайте вже знайомий пункт опитування "Насрати на цього анархіста і його писанину". Продовжимо.

Наша мета - перемога в інформаційній війні з Россією про проросійською ватою інших країн.

Хто такі "наші"? Українці? А українці-зелебобіки мають право голосу? Розпливчасте формулювання, яке додає роботи модераторам. Мета "перемогти агітпром московитів"? А менш пафосну і більш реальну мету можна було придумати? Як ми збираємось побороти в меншості гігантську машину пропаганди, якщо навіть українська телевізійна пропаганда цього не в змозі зробити? Про ютуби і фейсбуки взагалі мовчу. Тим більше "інтелектуальне болото" ЖЖ.

Отже правда про нас, фейки-тролінг-знущання -- з вати!

А як що до самокритики українця? Куда це віднести, щоб не додавати роботи модераторам? От наприклад творчість пана Івана Семесюка. Його Щоденник україножера це правда про нас, чи вже фейкотролінг ватоголового?

Ми впевнені що з агресором домовитись ніколи не можна, можна відбитись. Той хто так не вважає, не може бути учасником Клюба.

І ось вже тисячу років йде процес домовляння\відбивання\вмирання, а віз і дальше на тому ж місці. Може пора з площини військової, перейти в площину інформаційну, де ми маємо більше шансів на перемогу? При цьому податки на армію треба і дальше справно платити, а декому і служити.

Коментувати будь-які матеріали спільноти, брати участь в опитуваннях і голосуваннях;

Ага ага. І при цьому чекати два дні, поки модератор відкриє твого першого коментаря. Класна підтримка новачків в Цибульні!

Особисті образи на адресу інших учасників, якщо вони не є кацапами, москалями чи ватою в загально відомому сенсі.

А критерії загальновідомості шукати в вікіпедії? Ідеальний підхід розібється об реальність, коли любий мало-мальски адекватний троль просто буде посилатися на цей пункт правил і доказувати, що він українець і має право на голос. Хочете повторення ситуації, коли пан евтаназипам мене забанив у себе і просив забанити тут? При тому, що ми обоє українці, а не якась вата в загально відомому сенсі?

Заморожування гілок або відмова в прійнятті до Клюба осіб за політичними уподобаннями/відразами до офіційно зареєстрованих партий. Заборонені политичні образи до опонента особисто - з використанням нецензурної лайки.

Класний пункт, але постфактум шмарклеботи уже пішли звідси, а новим начхати на Цибульню. Вітаю.

виключно українською мовою в b_o_adm
в пункті 9.1 те ж саме

А права нацменшин чому порушуються? І як що до прямого посилання на новий паблік, щоб руками не шукати?

6.1. Модерування повинно бути мінімальним. Усе, що не заборонено правилами Клюба або правилами ЖЖ/Мрії - дозволено.

Я пропоную узаконити цей пункт більш глобальніше і написати дещо на самому початку в профілі Цибульні та першому технічному пості. Наприклад:

У нас тут анархія, ***! Щось не подобається - двері там! Подобається, але треба шось поправити\доповнити - велкам в коменти. А тепер бігом читати правила, ***!

І перекласти російською та англіською мовами.

Поки що все. Ваші пропозиції \ критику пишіть в коментарях. Дякую за увагу і до зустрічі.

Poll
Previous post Next post
Up