Leave a comment

physicspsyh April 5 2015, 16:13:37 UTC
Зіграти б їхніми бошками в футбол, за гарною чеченською традицією, а потім ті бошки розвісити на паркані мордорської амбасади, так вони відразу рахувати навчились би.

Reply

(The comment has been removed)

physicspsyh April 5 2015, 16:58:47 UTC
Попит народжує пропозицію, рано чи пізно, так чи інакше. ПС існує завдяки народу, народ дозволив спочатку кийки, потім коктейлі, потім легку зброю, а потім і артилерію. Вони виконують запит суспільства, тому їм можна практично все, що забороняє законодавство. За рік вони пройшли шлях від рівня футбольних хуліганів, до нинішнього стану. Є стабільно зростаюче бажання бачити відрізані бошки і терор на ворожій території, значить це все буде, бо процес невпинно розвивається, народ мобілізується, градус ненависті зростає. Природа не терпить пустоти, хтось мусить сісти на це електоральне поле і цей фінансовий потік, що це дасть і які будуть наслідки, питання інше. Навіть за умов справжнього миру і повного контролю України над Донбасом, це не стане закінченням, логічним продовженням буде як мінімум щось схоже на операцію "Вісла" і це найменш кривавий і стриманий прогноз.

Reply

(The comment has been removed)

physicspsyh April 5 2015, 22:09:05 UTC
Кацапи ніколи людьми не були, тому звідки вам знати як люди виглядають. І там херачать кацапів, різне російськомовне бидло, яке понавезли туди товарняками із нечорнозем"я. Якщо людині з колорадською ленточкою сусіди не влаштували барбекю по-одеськи, то самі винні що по них херачать. У нас один народ і одна мова, ті кого не влаштовує або валять зсвідси, або рано чи пізно до них приходить АТО. Нормальній людині соромно, а то й просто стрьомно що в ньому запідозрять кацапа, тому російськомовні масово переходять на українську і навіть прізвища готові змінити, наприклад з Іванова на Іваненка. Ці надихаючі процеси, оплачені кров"ю, тому вони є абсолютно незворотними. А згодом і литвинам допоможемо скинути московське ярмо і очистити їхні землі від окупантів і манкуртів, у наших це непогано вдається, тому тремтіть падлюки, АТО прийде і до вас.

Reply

(The comment has been removed)

physicspsyh April 6 2015, 05:16:17 UTC
Я там де маю бути, само прилізло сюди і ще щось смердить, ну поїдь у Лугандон забитий, покажи що ти за герой, такий же фейковий як і в Бресті, німцям про фортецю ту розкажи, яку вони взяли за тиждень і ніде навіть не відзначили, а пара пацюків посиділа в каналізації, написала пафосну хєрню на стіні, зголодніла і вилізла за жрачкою до фашистів. Так само як і ДНР за жрачкою до нас лізе і сидить в каналізації прикриваючись мирними, в кращих кацапських традиціях. Втрати є, але кацапів в рази більше гине, територія звільниться швидше, ніж у нас сили закінчаться, не буде ким прикриватись, кацапи за Урал здриснуть, як різні кадирівці, Гіркін і кізячки Козіцина, оце ваші герої обісрані. А ти мову вчи, тебе сябри примусять людською мовою розмовляти ще й без нашої допомоги, коли жерти захочеш і Живе Беларусь і Слава Україні кричатимеш.

Reply

ext_2642773 April 6 2015, 02:18:36 UTC
Как Это по европейски! А вот ополченцы ПО РУССКИ поступают, лечат пленных укропов и отпускают... В этом и вся разница между украми и русскими, поэтому и победу будет догадайся сам чья. Поэтому русские являются великой нацией, а укры это мелкие злобные гадкие людишки, сосущие у своих хозяев (сейчас это госдеп и Запад) которые их кинут при первой же возможности..

Reply


Leave a comment

Up