СНА: "Ми будемо воювати за Крим в Москві!"

Mar 05, 2014 23:24

image Click to view



4 березня 2014 р. у прес-центрі Майдану відбулася прес-конференція представників Соціал-Національної асамблеї, яка є частиною Правого Сектору, присвячена подіям навколо захоплення проросійськими активістами приміщення Харківської облдержадміністрації.

Ідеологічний референт СНА Олег Однороженко, який, як і багато інших активістів організації "Патріот України", побував в полоні у тітушок, розповів усі подробиці, наголосивши, що насправді ці тітушки є завезеними через кордон громадянами Росії, і навіть більше - працівниками російських силових структур.

Голова прес-служби СНА Ігор Мосійчук сказав, що в організації багато активістів - уроджених східняків і навіть кримчан. Що біля двох років, коли практично все керівництво "Патріоту України" перебувало за гратами, організацію фактично очолював Ігор Криворучко - уродженець Ялти.
Окремо пан Мосійчук підкреслив, що якщо Росія не забере свої війська, війна з нею за Крим відбуватиметься у Москві.

Учасники прес-конференції розповіли про захоплені у клубі "Оплот" документи, які свідчать про тісну співпрацю "гепиних тітушок" з міліцією та їхню участь у незаконних фінансових оборудках.

В кінці голова юридичного відділу Ярослав Бабич закликав українські силові структури, які мають більше можливостей, ніж Правий Сектор, втрутитися і нейтралізувати загрозу з боку Росії.
























харків, правий сектор, патріот україни, сна

Previous post Next post
Up