У травні 2011 р. "васильківські псевдотерористи" знали про демонтаж пам’ятника Леніну в Борисполі

Nov 14, 2013 13:39

І все одно продовжували підготовку до його знищення?..



Пише дружина ув’язненого Сергія Бевза Христина Бевз:

Вчора, 13.11 на черговому судовому засіданні по справі т.зв. „васильківських псевдотерористів” досліджувались аудіозаписи телефонних розмов підсудних В.Шпари та І.Мосійчука. Співробітники СБУ в Київській області нібито отримали ці записи під час оперативно-розшукових заходів в рамках контррозвідувальної справи.

Серед аудіозаписів є розмова підсудного В.Шпари з невідомим провокатором (скоріше за все - співробітником СБУ), що назвався Олександром зі Славутича. Під час цієї бесіди, яка відбулася 25 травня 2011 року (це зафіксовано в матеріалах справи), Шпара повідомляє Олександру, що пам’ятники Леніну у м. Борисполі, а також у Броварах - демонтовані.

Ця розмова є ще одним красномовним доказом невинуватості підсудних та свідченням того, що про рішення Бориспільської міськради про демонтаж злощасного пам’ятника, підсудні знали ще 25.05.2011 р. Саме тому звинувачення в готуванні до знищення пам’ятника Леніну 24.08.2011 є повним абсурдом.

За посиланням - той самий аудіозапис телефонної розмови з „Олександром зі Славутича”. Спроби сбушника спровокувати Шпару на необхідні теми розмови та потрібні висловлювання - до сміху примітивні і очевидні. Він відчутно хвилюється, запинається, граючи роль прихильника націоналістичних ідей. І в кінці розмови зовсім так непалєвно піднімає тему пам’ятників Леніна). Найцікавіше починається приблизно на 3 хв. 38 сек.

https://www.facebook.com/photo.php?v=10151822321528477

васильківські терористи

Previous post Next post
Up