Київрада. Пікети. Мокрий сніг (фото)

Feb 21, 2013 11:01



Незважаючи на просто жахливу погоду, зранку сесію Київради пікетує чималенька кількість людей. Окремою групкою стоять надурені вкладники "Еліта-Центру". Решта - представники Комітету "Наступ", ВО "Свободи" тощо - за збереження Гостиного двору в якості громадського місця, за покарання керівників міліції, що віддали наказ бити і затримувати людей у Гостиному дворі, проти захоплення громадської ради при КМДА сектантами Сандея Аделаджі.

Ось їхній реліз, де дуже чітко прописані всі вимоги:

"21 лютого 2013 року, о 9.00 годині, біля будинку Київської міської державної адміністрації (вул. Хрещатик, 36), мешканці Києва, представники територіальної громади та протестних груп зібралися на «Київське Віче» щоб примусити владу припинити «дахування» злочинців та притягнути до відповідальності всіх осіб, винних у застосуванні сили по відношенню до громадян.

Кияни обурені свавіллям міліції, зокрема, побиттям й затриманням мешканців міста на території Гостинного двору 18 лютого 2013р., а також побиттям громадських активістів під час нелегітимних установчих зборів з обрання нового складу громадської ради при Київській міській державній адміністрації 29 січня 2013р. та захопленням цієї ради тоталітарною сектою Аделаджі.

Ми перестали бути господарями у власному місті, нас позбавлено конституційних прав та можливості впливати на формування й реалізацію державної політики та контролювати владу. Тому, від КМДА ми підемо до Гаранта Конституції з вимогою створити належні умови для проживання в Україні всім її громадянам й забезпечити виконання Основного Закону України.

ВИМОГИ КИЇВСЬКОЇ ГРОМАДИ:
1. Звільнення всього керівного складу Подільського РУ ГУ МВС України та спецпідрозділу "Беркут" як відповідальних за побиття й протиправне затримання мешканців міста на території Гостинного двору 18 лютого 201З р.

2.Притягнення до відповідальності всіх представників правоохоронних органів, які виконували злочинні накази й брали участь в так званої «спецоперації» проти мирних громадян у Гостинному дворі.

3. Притягнення до відповідальності всіх посадових осіб КМДА, які причетні до організації та/ або проведення нелегітимних установчих зборів, а також представників тоталітарної секти Аделаджі, які силовими методами захопили президію зборів й влаштували бійки з громадськими активістами.

4. Службі безпеки України та РНБО відвернути загрозу національній безпеці держави з боку тоталітарної секти Аделаджі (представники якої силовими методами захоплюють владу) та негайно вжити відповідних заходів.

5. Відставка голови КМДА-Олександра Попова як відповідального за нищення Гостинного двору, організацію нелегітимних установчих зборів з обрання нового складу громадської ради при КМДА 29.01.13р., які завершилися «кривавою бойнею», за погіршення міжнародного іміджу держави, столиці України та влади, в результаті спровокованого скандалу з іноземними дипломатами, яких, разом з киянами, протиправно не пропустили до будівлі КМДА.

6. Відставка голови департаменту внутрішньої політики КМДА - Марини Хонди як безпосередньої організаторки нелегітимних установчих зборів та учасниці протиправного створення ініціативної групи щодо проведення останніх.

7. Відкликання ліцензії у приватної фірми, яка забезпечує охорону будівлі КМДА, за протиправні дії щодо не допуску до будівлі киян та іноземних дипломатів 29.01.13, з 16 год., а також притягнення до відповідальності посадової особи, яка віддала відповідне незаконне розпорядження. Доручення охорони будинку КМДА Державній службі охорони та забезпечення вільного проходу киян в робочий час.

8. Затвердження складу громадської ради при КМДА, легітимно обраного на установчих зборах 28.01.2013 р. та нового Положення, яке робить зазначену Громадську раду відкритою для всіх представників ІГС.

9.Негайне оголошення дати виборів Київського міського голови та до Київської міської ради. Прийняття закону про вибори у м.Києві після узгодження з київською громадою.

10. Виконання вимог київських протестних груп (за списком).

Акція організована виключно киянами, має виключно МИРНИЙ характер. НЕ МАЄ НА МЕТІ просування будь-яких політичних сил. ПЛАНУЄТЬСЯ ТЕАТРАЛІЗОВАНЕ ДІЙСТВО".














































свобода, пікет, кмда, гостиний двір, київрада

Previous post Next post
Up