Коло Іллєнка посиділи

Dec 23, 2012 23:00

Після історичної незустрічі Януковича з Путіним регіоналів немов підмінили.
Один за одним вони забалакали майже як нормальні люди. І через кожне слово - "євроінтеграція". Хіба ж не дивина?
На останньому Шустері Інна Богословська сиділа поруч з Андрієм Іллєнком і казала таке, що хтось із телеглядачів спитав: "Вона що, біля Іллєнка посиділа?".

Далі - більше. Заступник голови фракції ПР Сергій Тігіпко запропонував Раді проголосувати за заяву "Про підтримку євроінтеграційних прагнень українського народу і підписання Договору про асоціацію між Україною та ЄС". А нардеп від ПР Володимир Олійник в ефірі Першого національного заявив, що Європа для України - це дім, а Росія - сусідка.

Показилися?
Та ні. Скоріше дійсно посиділи поруч з Іллєнком, Тягнибоком та рештою. Тільки не на передачі Шустера, звісно, а у Верховній Раді.

І зрозуміли там, поряд з ними сидячи, що скоро вже президентські вибори. І дуже захотілося їм, янучарам, змістити акценти, заплутати картину розташування сил в Україні. Бо досі ж усім було зрозуміло, що при владі проросійські мракобіси, український аналог "Партии жуликов и воров", а протистоять їм європейськи орієнтовані демократи.

А тепер вони хочуть створити враження, що при владі проєвропейські центристи, а протистоять їм підступні убивці (Щербаня вбили) і оскаженілі нацисти (вимагають, щоб Колесніченко у Раді українською розмовляв).
Знову не своєю справою займаються. Вони ж бандити, а не шахраї, і надурити нікого їм не вдасться.
Previous post Next post
Up