Ось такі люди гроблять протести. Дивитися всім!

Jul 05, 2012 13:24

Хто кричить "Зека на нари!", той радикал і провокатор, якому потрібне шоу :)

image Click to view



UPD: Виявляється, цей хлопець (його звати Сашко) всю ніч переконував "беркутів" не бити людей, закликав до їхньої совісті, а коли вони пішли у наступ, вони його сильно побили і ледь не придушили - хлопчина втратив свідомість ( Read more... )

протест, мова

Leave a comment

bilozerska July 5 2012, 12:24:52 UTC
Не через те, звісно, що намагався переконати ментів. Я б цього не робила, але в самому факті розмови з ментами нічого поганого немає.

А саме через ці слова, які він каже на цьому відео. Я вже тут писала, скопіюю й тобі: "Уявіть собі - ну хоч би й часи УПА. Оточили НКВДисти село, а до них виходить повстанець у вишиванці і починає казати: "Не стріляйте, хлопці, бо і ви, і ми українці, нам нема що ділити. Сталін з Бандерою хочуть влади, Шухевич слави, а ми через них один одного вбивати будемо? Бандера взагалі за кордоном сидить, і йому пофіг, хоч ми тут і всі один одного перестріляємо". Можна таке собі уявити? :)"

Або от як я по радіо чула - беруть інтерв’ю в жіночки з приводу мовного протистояння. А вона така лагідна: "Люди, не надо ссориться, давайте все жить в мире, сделаем русский вторым государственным и не будем из-за этого ссориться и портить друг другу жизнь".

Типу, здайтеся і будемо жити в мирі. Щось мені така позиція не подобається.

Я розумію, що коли Сашко казав, що ті, хто кричать "Зека на нари!" - це провокатори, він це казав для ментів. Але все одно не можна так. Це ж не закрита "тьорка" з наміром обдурити опонента, це який не який, а публічний виступ. Якщо "Зека на нари" кричать провокатори, що ж тоді кричить народ? "Дайош дешеву ковбасу!"?

Reply

)))) bilozerska July 5 2012, 12:44:19 UTC
так це ж усе психологічна атака, от що нам заважає теж таких жіночок виставити:

щоб вони такі лагідні: "Люди, не треба сваритися, давайте всі жити в мирі, навіщо вам та друга державна? ви ж і так всі чудово розумієте українську мову, ми ж брати слов"яни і нашу мову так легко вивчити і не будемо из-за того сваритися и портити одне одному життя".

Reply

_yoko_ July 5 2012, 12:53:19 UTC
"Я розумію, що коли Сашко казав, що ті, хто кричать "Зека на нари!" - це провокатори, він це казав для ментів"
саме так

"Але все одно не можна так"
людині, яка встає перед строєм мусорів і приймає на себе перший удар взагалі багато чого можна

Reply


Leave a comment

Up