Leave a comment

Мєнт Симоненко - типовий гопнік anonymous June 20 2012, 11:30:07 UTC
з описів поведінка мєнта дуже характерна для манери "спілкування" гопніків.
вони знають, що за ними їхня ватага-компанія, скріплена реальнопацанячими цінностями і думають що всі їх за те повинні боятися.

так як гопи насправді безмежно тупі то отримати якусь нормальну освіту чи влаштуватися на нормальну роботу де потрібні інтелект та вміння не здатні в принципі. От і стають мінтами з дегенеративними гопницькими "цінностями" в голові

НАШІ МІНТИ В ВЕЛИКІЙ БІЛЬШОСТІ І Є КОЛИШНІ ГОПНІКИ (НАВІТЬ НЕ КОЛИШНІ!). тому їм і вдається отак "рішати питання" і знаходити спільну мову, співпрацювати з бандитами, бо всі "реальнопацанячі" "панятія" вони знають з дитинства.

але основна проблема не в тому, в іншому: подібно бо того, як всі нормальні люди бояться зграй п'яних гопніків, так само всі нормальні люди залякані мінтами. хоча насправді мінтів теж можна тролити як і гопніків - головне діяти грамотно. от пригадайте численні відео про ДАЇ за підсумками яких "було звільнено працівників" - хіба не можна таке саме організувати по відношенню до решти мінтів?

чого ж наші партєйки то не організовують? бо наші тупі партєйки не вміють нічого організовувати в принципі. ті всі численні крикуни, що проголошують себе нащадками Бандери, ОУН-УПА кричать з трибун про "танки на Київ", то вони навіть мільйонної частини того, що робили УПА не можуть організувати...

які нафіг "танки" якщо партійні недоумки навіть не можуть зняти відео про те, як п'яний мєнт до людей чіпляється, і довести справу до того, щоб цього мєнта випхали з "органів"!
тисячі отаких "симоненків" зараз тероризують народ, але тупі партійці не роблять нічого...

Reply


Leave a comment

Up