Leave a comment

Спасіба житєлам Данбаса, за самі знаєте якого президен tak_gena May 18 2012, 21:02:41 UTC
Цілком очевидно, що виступ проти геїв влада сприймає як "спробу повалення конституційного ладу"

Це вже не вперше:
До Винничука прийшла міліція - через вірш "Убий під***аса"
...
що скарга на Винничука викликана, зокрема, віршем "Убий під***са" "із натяками на діючу владу із закликом усунути її у неправовий спосіб".


P.S.
Ну і ще не можу втриматися щоб не додати від себе:

Різноманітні представники сексуальних меншин, якщо їх випадково зачепити, серед всього іншого, дуже полюбляють розповідати про визначних гомосексуалістів минувшини: про те, як геями були давні філософи, великі полководці, уславлені імператори, визначні учені, талановиті письменники та майстерні художники, великі реформатори та керівники держав... Поза всякими сумнівами прийдешні історики через століття-два достовірно встановлять, що в сучасній Україні при владі були виключно представники сексуальних меншин, чим дуже потішать геїв майбутнього. Така "історична правда" буде написана "на скрижалях історії" про сучасні гілки влади: президентів, прем"єрів, уряди, депутатів, суддів, мерів, голів обласних та районних держадміністрацій, а також про контролюючі органи: податкову, даїшників, санстанцію і тд.

-А яким чином буде встановлено цю "історичну правду"?
-Дуже просто: за спогадами сучасників. Oт давайте помислимо про нашу владу та її дії, хто вони усі такі? Як їх можна назвати?.. Правильно під*р*си!
-А як же тоді прийдешні історики назвуть той лад, що панував в Україні в наш час?
-Поза всякими сумнівами сучасний державний устрій України увійде в історію під назвою гомократія. А ще історики розгорнуть наукову дискусію про абсолютно незрозумілі мотиви деяких груп виборців , що від виборів до виборів обирали знову і знову одних і тих самих під*р*сів гомократів, для того щоб вони їх і далі най*бували здійснювали реформи.

Зате самі гомократи називають сьогодні себе "ефективними менеджерами" і денно й нічно міркують про те, як обдерти народ зробити економіку ефективною. Для цього необхідно придумати новий законодавчий маразм провести реформи, подолати корупцію, впровадити чесні і прозорі правила, однакові для всіх. ...З точки зору "ефективних менеджерів", наша економіка переповнена галузей, з яких ще можна шось додатково прикарманити що ще не оподатковуються. Сьогодні люди зовсім обнагліли і не хочуть ділитися платити податки.

Reply


Leave a comment

Up