Про поховання у Парку Слави і «наругу над могилою»

Apr 18, 2012 18:33

Як відомо, досі тривають суди над Ганною Сіньковою (Лисицею) і Ганною Донець, яким за смаження яєчні на Вічному вогні інкримінують наругу над могилою. Нема жодного сумніву в тому, що чесний і незаангажований суддя Родіон Кірєєв, який вже засудив Тимошенко, визнає дівчат винними. Як визнав винними суддя Білоцерківець трьох хлопців - Тицького, Бабенцова і Лазаренка, які здійснили схожий вчинок на підтримку Ганни.


Між тим, досі не з’ясовано, є в тому місці (безпосередньо біля Вічного вогню) поховання чи ні. Ганна Сінькова та її прихильники стверджують, що немає. Сторона звинувачення - звісно, що є.

Щоб з’ясувати істину, деякий час тому ми відправили від нашого інформагентства «Поряд з вами» детальний запит до Київського державного архіву з проханням надати нам всю документацію, що стосується поховань у Парку Слави.

Документів про Парк Слави прибуло дуже багато - зокрема, є навіть прізвища 34 похованих там воїнів. Ми викладаємо копії усіх, щоб люди могли вільно користуватися ними, і окремо проакцентуємо те, на що слід звернути увагу.

Далі - на сайті ІА "Поряд з вами" >>>

репресії, документи, братство святого луки

Previous post Next post
Up