Олег Тягнибок в Одесі і Білгород-Дністровському

Apr 12, 2012 14:21


Зустріч почнеться ввечері, о 18:30, в залі кіностудії U-Sinema. О 18:00 почнеться прес-конференція лідера ВО "Свобода". Також, сьогодні о 13:00 Олег Тягнибок зустрічається з мешканцями Білгород-Дністровського.

Як повідомляє прес-служба одеської "Свободи", влада Білгород-Дністровського боїться зустрічі мешканців міста з головою Всеукраїнського об'єднання "Свобода" і робить все, щоб зірвати її. Напередодні під тиском влади директор Будинку офіцерів, в якому мала відбуватись зустріч Олега Тягнибока з мешканцями міста, відмовив у наданні приміщення. А по місцевому радіо з подачі влади в ефір випускали новини з інформацією, що візит Тягнибока в місто скасований.

"По даним фактам організація обов'язково звертатиметься в прокуратуру, оскільки це відверте порушення прав на мирні зібрання та свободу висловлювань, - йдеться в повідомленні. - Про оренду зали в Будинку офіцерів з директором було домовлено заздалегідь. Однак під тиском чиновників директор вимушений був відмовити у наданні приміщення. Він мотивував це раптовим зникненням освітлення в приміщенні, через що воно непридатне для зустрічі".


На підході до Будинку офіцерів, в якому повинен був проходити захід, міліція загородила великим залізним парканом дорогу.
Безпосередньо біля будинку розташувалися "вітренківці" з гучномовцем та комуністи. Біля входу у будинок - намет "Свободи".
Наразі все спокійно, але дуже гучна музика з боку "вітренківців".

13:18. Виступає голова Одеської обласної "Свободи" Павло Кириленко. Він зробив оголошення, що ось-ось підійде Олег Тягнибок.

Про хід зустрічей - слідкуйте далі.

Матеріал (+фото) оновлюється тут:
http://www.poryad.com/?p=16078

свобода, одеса, тягнибок

Previous post Next post
Up