Віталій Запорожець повідомляє про бєспрєдєл

Apr 11, 2012 14:55


Народний депутат Володимир Ар’єв отримав листа з Броварського ІТТ від Віталія Запорожця - убивці мента-садиста. "З його слів, - пише В.Ар’єв, - виходить, що порядки там як у Гестапо. Завтра ж відправляю вимогу на прокуратуру створити комісію у складі прокурорських, МВС та тюремників. Звіт опублікую".

Нижче розміщую повний текст цього листа, який спеціально набрала для полегшення читання. Не редагувала.

Народному депутату України
Ар’єву Ігорю Володимировичу

Запорожця Віталія Миколайовича
обвинуваченого за ст. 348 КК України
(незаконно)

Звернення

Доброго дня, Шановний Ігорю Володимировичу! Хочу Вам подякувати, що Ви не залишилися осторонь мого попереднього звернення до Вас з приводу фальсифікувань слідчим Бургелою О.В. обставин та матеріалів даної трагедії, виявили свою громадянську позицію та виконали депутатський обов’язок, за що Вам Щиро Дякую!

Але, зловживання керівництвом "правоохоронців" Броварського району та порушення моїх прав (не тільки моїх), гарантованих Конституцією України та Президентом України як гаранта даної Конституції, а саме:

1. Ведеться цілодобове аудіо- та відеоспостереження в камерах Броварського ІТТ за не засудженими людьми.

2. Щоранкові обшуки особистих речей о 06:00 годин, кожного дня бійцями патрульно-постової служби (один з них мене заставляв вчити та розмовляти на німецькій мові, при цьому читав мої особисті нотатки (записну книжку), не листи, не гортав, а саме читав, що суворо заборонено), при цьому не дозволяють бути присутніми при обшуку особистих речей, а на питання: на якій підставі? - говорять, у нас інструкція!

На листи до керівництва ІТТ та зама начальника Бровавського МВ отримав два листи з одним текстом від начальника Броварського МВ з від 23.ІІІ.12 року за №3-238 та №3-239, в яких - відписка.

Але апогеєм цинізму та свавілля стала перевірка камери перевіряючим громадської безпеки ГУ МВС України в Київській області, який заставляв працівників ІТТ різати яблука, груші, лимони, мандарини, цибулю, часник тощо. Вони за сутки згниють.

Тому, або вгамуйте того перевіряючого, або ініціюйте прийняття відповідних нормативно-правових актів, які б давали змогу существовати нам. Наприклад, в СІЗО одноразові станки для гоління, металеві ложки, миски, кружки дозволено в камерах, а в ІТТ ні; Щиро Дякую!
м.Бровари
18.20 годині 26 березня 2012 року. Запорожець В.

семиполки, бєспрєдєл, мєнти

Previous post Next post
Up