ПРЕЗервативи на честь ПРЕЗидента. Активісти затримані (ФОТО)

Feb 24, 2012 11:23


Сьогодні на Майдані до другої річниці правління ПРЕЗидента Януковича активісти КУПРу і "ЧорКому", за участі Братства святого Луки, спробували провести акцію - роздати усім бажаючим ПРЕЗервативи з біло-блакитної "Партії кондомів". На картонних коробочках, виготовлених типографським способом, був намальований "гумовий виріб" з портретом Януковича, і напис "Справжній УРКАїнський ПРЕЗ". Всередині кожної коробочки був один презерватив в упаковці з намальованою на ній літерою "Я". Також, на честь другої річниці "покращення життя вже сьогодні" планувалася фотосесія з великим, у людський зріст, "презервативом" з портретом Януковича.

Акція була заявленою, в анонсі активісти висловили сподівання, що міліція не розглядатиме соціальний захід як прояв екстремізму, не чинитиме перешкод і не вилучатиме партію ювілейних виробів :)


Ага. Аж два рази. Першу партію, кілька пакетів, за словами активістки Ярослави Пугачової, вилучили (а по суті просто відібрали) ще в Макдональдсі невідомі молодики в цивільному. Коли Ярослава попросила їх показати посвідчення, їй сказали: "Девушка, не хамите".
Далі у Макдональдс зайшли ППСники і примусили директора закладу написати пояснення, що вона не бачила, як забирали якісь пакети.

Читати далі + багато фото на bilozerska.info

UPD. 13:45. На затриманих активістів вже склали протоколи за статтею 185 ч.1 "Порушення порядку проведення масових заходів. Схоже, просто зараз повезуть до суду. Суд - на Смірнова-Ласточкіна, 10б.

UPD.17:10. Інформація з Шевченківського суду від Ярослави Пугачової: щойно КУПРівцю Сергію Мельниченку, затриманому сьогодні за розповсюдження ПРЕЗервативів імені ПРЕЗидента, дали 15 діб!
Решту активістів - Ярославу Пугачову, Богдана Тицького і ще одного затриманого - ще не судили, зараз судитимуть.

UPD. 18:00. 18-річну активістку Братства святого Луки Ярославу Пугачову теж засуджено на 15 діб за розповсюдження презервативів з Януковичем!
Точно Зек. Живе "по понятіях", за якими, вочевидь, порівняння з контрацептивом є смертельною образою.

UPD. 18:30. До 15 діб засуджено Богдана Тицького (Чорний Комітет) - третього затриманого на акції по розповсюдженню презервативів із портретом Януковича. Четвертому затриманому, активісту КУПРу, суд зробив попередження.

купр, братство святого луки, янукович, мєнти, чорний комітет

Previous post Next post
Up