Leave a comment

ext_381071 January 19 2012, 04:30:23 UTC
1. люди гинули у відділках до могильова і будуть гинути після. допоки в україні не буде приватного кримінального звинувачення та СУДУ ПРИСЯЖНИХ по всім справам - так буде.

2. гарні менти пливуть у гарних гробах. не можна працювати в МВС і не покривати інших злочинців. гарного мента не існує в природі, існує мент який з якоїсь причини не напаскудив тобі особисто. завтра йому не буде галочки, треба бути заплатити хабар за посаду чи попросить подільник-начальник і мент припинить здаватись пристойною людиною.

3. чого ти не розумієш олено, що мало люструвати ментів. під люстрацію мають підпадати всі привілейовані шари суспільства. ти як журналістка маєш зазнати люстрацій одною з перших. причому добровільно.

http://none-smilodon.kiev.ua/2011/11/16-1555

Зміст люстрації полягає у застосуванні системи адекватних покарань для «паразитичної більшості» членів українського суспільства, на якій від 1991 року і донині тримається бідарський status quo держави Україна.

Особи що мають бути репресованими разом з залежними від них групами осіб (дітьми-мажорами та батьками-подєльніками що фіктивно володіють корупційною нерухомістю).

Такі групи осіб, в залежності від ступені вини, розподіляються на типові типажі:

1. Політики, представники виборних органів сучасної корумпованої олігархічно-соціалістичної республіки.
2. Співробітники респубіканського прогнилого від тотальної корупції репресивно-правоохоронного апарату (МВС, СБУ, суди, прокуратура), що мали би бути покаранними за службову недбалість, по самому факту нашого приходу до влади.
3. Обслуговуючий персонал лженаціональної коруптократії, що здійснював ідеологічну та сервісну роботу з консервації соціалістичного режиму: дрібне чиновництво, журналісти, адвокатура, громадські організації, вчителі (особливо працівники виборчкомів), правозахисники, профспілкові та партійні активісти.

Reply

ext_381071 January 19 2012, 07:14:17 UTC
Люструвать - так по-серйозному! Пропоную почати з того, що покарати Білозерську і всіх журналюг, які ходили до Захарченка просити, щоб їх не били. За співпрацю з режимом.

Reply

ext_381071 January 19 2012, 08:13:58 UTC
логічно, адже вони просять не бити тільки журналістів. привілегію.

Reply

kostyantyn1979 January 21 2012, 10:46:41 UTC
Наймерзенніше в Украні - не депутати, не міліція, не СБУ, не олігархи й не незаконні емігранти чи кримінальники.
Наймерзенніше - це журналістська солідарність.
Бо ті ж люди, що розказують нам про націю, добро й героїзм, радісно йдуть пити каву чи пиво з плюгавими виродками, брехунами й шовіністами, товаришують з ними й захищають їх.

Reply

ext_381071 January 21 2012, 12:36:20 UTC
угу, зараз всі кинулись захищати редактора сєгодня. а в сєгодня роками крукувався такий україножер як бузина.

Reply

kostyantyn1979 January 21 2012, 14:31:54 UTC
А Дзеркало тижня наполегливо віддзеркалювало україножерів Яковенко, Поповича, Толочків тата й сина і Грицака, а також силу силенну Винничуків, Рудницьких та інших ненависників української України...

Reply

bilozerska January 19 2012, 09:09:32 UTC
Щодо суду присяжних згодна цілком. Він теж іноді дає збої і виносить неправедні вироки (у Росії є приклади), а в цілому він на порядок справедливіший і чесніший, ніж звичайний суд.

Щодо гарних і поганих ментів - теж, в принципі, згодна. Система прогнила наскрізь.

Привілейовані категорії суспільства (в твоєму розумінні привілейовані) були і будуть завжди. Як я писала колись: у хірургів завжди буде привілей різати людей, якого у нас з тобою не буде.

Чиновник може вкрасти - але він не вбиває і не катує людей. Журналіст може збрехати - але він не катує і не вбиває людей. І так далі. А от силовиків і суддів таки бажано люструвати усіх, але це треба робити поступово, бо їх занадто багато.

Reply

ext_381071 January 19 2012, 15:01:44 UTC
1. Олено, ти брешеш відносто хірургів. Просте доведення: поряд зі мною людина в якій стирчить куля, я не хірург, але якщо я візьму ножа і розріжу рану й витягну кулю, то мене судити ніхто не буде. Юридичну причину не буду пояснювати, але хочу щоб ти зарубила на носу: твій "приклад" про хірургів це чиста софістика і демагогія. Більше не користуйся ним.

2. Під час зґвалтуваття безпосередньо цюцюрку може пхати і один, але ті що "тільки тримали за руки" і "лише стояли на стрьомі" відповідають разом з ним, як співучасники. Коли ти як журналіст проштовхуєш нові привілеї журналістів, чи Парубій (якого я поважаю) ховається привілеєм депутата на недоторканність законом, ви обидва використовуєте та захищаєте СИСТЕМУ ПРИВІЛЕЇВ і т.ч. є співучасниками зґвалтування цієї нації. Люстрація починаєтесь з себе, почни з малого, скажи: "так, я користують системою привілеїв і розумію що маю за це заплатити".

Reply

ext_381071 January 19 2012, 16:09:06 UTC
Шось я не збагну, які в Оленки привілеї? Ота картка "Преса" на мотузочку?

Reply

ext_381071 January 19 2012, 16:15:22 UTC
Як можу передбачити, ви аноніме не можете збагнути з двох можливих причин: ви або а. невіглас, або б. брехло.

Журналісти мають купу феодальних привілеїв, від права на гумостріл (право на будь-який вогнепал має бути у всіх громадян, а не у покидьків що ведуть агітацію проти вільного оберту зброї), закінчуючи спеціальною статею КК яка охороняє їх "професійну діяльність". Але цього неподобства Олені мало, вона хоче привілеї щодо приховування злочинів і недоторканність перед законом.

Reply

kostyantyn1979 January 21 2012, 10:11:02 UTC
Ось тут я згоден абсолютно. Згадаймо цю продажну пуштунську істоту Мустафу. Звичайну людину затримують для перевірки документів - а от Мустафа в такому випадку, маючи зовнішність типового правопорушника - він же не лише чорний, але ще й вдягається відповідним чином, як гангстер чи сутенер, - починає качати права й волати про тиск на пресу. І потім бучу зчиняє, винуватить усіх.
Так само й під час УБК: непарляментські партії кинули до в"язниці, їх катували, ламали руки, брали штурмом офіси, а от парламентські партії показали посвідчення і повернулися назад до парляменту.
Журналісти, на жаль, є злом нашого суспільства. Бо вони можуть брехати й цькувати безкарно. Це вони поливали брудом Ющенка, кожну його нормальну ініціативу, влаштували цькування його рідних, а також багатьох інших патріотів. Варто порахувати "демократичних і незалежних" журналюг під сумнозвісною заявою проти МАУП або погортати УП, де вітчизняна журналістика вправно підтримує знищення українського погляду на історію. А найцікавіше те, що в журналістському середовищі ворон ворону око не виклює. І навіть ті журналісти, що позиціонують себе як праві, ручкаються з колегами-лайновиками, спілкуються, товаришують і ніколи не критикують...

Reply

ext_381071 January 21 2012, 13:12:18 UTC
Якби ви робили кращі репортажі, ніж Оленка, то мали б якесь моральне право таке писати.

Reply

kostyantyn1979 January 21 2012, 17:34:02 UTC
Я маю моральне право так писати як громадянин цієї країни.
Ми обурюємося, коли міліціянти покривають одне одного, захищаючи від правосуддя злочинців у погонах.
Ми обурюємося, коли проявляється кругова порука в лікарів, і навіть професійні й порядні покривають убивць у білих халатах.
Чому ми не обурюємося тим, що журналісти завжди заодно - й ті, хто на словах за народ, і ті, для кого "ета страна" - лише одне з тимчасових місць збагачення?
Кругова порука журналістів навіть мерзенніша за зговір міліціянтів.
Бо, наприклад, коли влаштовували кампанії по поливанню брудом Президента Віктора Ющенка, його сина, багатьох інших правих політиків і діячів, проти вшанування пам"яті жертв Голодомору, ніхто з тих журналістів, хто стояв на Майдані й зображав із себе патріотів та націоналістів, не сказав публічно, що оголошує бойкот своїм продажним колегам, не закликав решту братів і сестер по перу не подавати їм руки, не працювати з ними. І не скажуть, бо для них здебільшого гроші не пахнуть.

Reply

ext_381071 January 21 2012, 20:06:10 UTC
Ніщо так не переконує, як власний приклад. А слів можна багато понаписати.

Reply

kostyantyn1979 January 22 2012, 09:50:49 UTC
Я не журналіст, лише блогер, але, якби я був журналістом, то, побачивши, що мої колеги перейшли межу сказав би: "Шановні громадяни! Не читайте, будь ласка, того, що пише Гіві, Юрій, Кирило, Абрам! Шановні колеги-журналісти! Не подаваймо Гіві, Кирилові, Абрамові та Юрієві руки, не вітаймося з ними, не співпрацюймо з ними, не підтримуймо їх! То геть продажні люди, котрі глумляться над святинями українського народу, паплюжать його історію, поливають брудом країну, націю та її героїв, поширюють брехні... Вони не працюють у журналістиці, вони торгують собою."
Поки що я не чув подібних звернень від жодного журналіста!
А Вас щиро прошу розанонімитися або підписуватися.

Reply

kostyantyn1979 January 21 2012, 10:34:23 UTC
Так само: коли українофоби поливають брудом українських героїв, а журналісти беруть у цих українофобів захоплені інтерв"ю, вихваляють їх і всіляко транслюють їхню точку зору, вони мають відповідати.
Хочуть бути ще однією владою - повинні відповідати, як і силовики.

Reply


Leave a comment

Up