Три роки за «другу яєчню» (фото, відео)

Jan 06, 2012 07:12


Сьогодні у Печерському районному суді суддя Білоцерківець зачитав вирок Богдану Тицькому, Кирилу Бабенцову і  Олександру Лазаренку, які обвинувачуються в імітації смаження так званої другої яєчні на Вічному вогні у Парку слави - на підтримку ув'язненої тоді Ганни Сінькової. Їм інкримінували ч.2 297 КК "Наруга над могилою".
У вироку було повно усім відомих радянських кліше. Читали покази хлопців - вони вважають себе акторами і виконавцями політичної акції. Нікому не зробили шкоди, вчинити наругу над могилою намірів не мали.


Суд нібито встановив, що біля підніжжя обеліску є могила невідомого солдата. У довідці з цього приводу явна підтасовка - усі могили в парку розглядаються як єдине ціле.

До того ж, заявив суддя, хлопці визнали факт попередньої змови і при обшуку у них знайшли речдоки.

Суд не зважив на покази хлопців, що вони не знали, що під стелою меморіальний комплекс (не знайшли в Інтернеті інформації про наявні там поховання), бо знали, що Ганну Сінькову вже затримали за це. Отже, вони вчинили наругу над могилою, піднісши до неї продукти харчування, а потім з'ївши під відеозапис принесену з дому яєчню, яку нібито посмажили на Вічному вогні, навмисно образивши цим суспільство.

Далі - на www.Bilozerska.info >>>

UPD. Саме так. Хлопці, які 5 секунд потримали пательню з яєчнею над Вічним вогнем, отримали по 3 роки умовно кожен. У сумі - 9 років. Мент, який забив до смерті студента, отримав 5 років умовно. Більше того, зверніть увагу на формулювання суду, що хлопці винні у тому, що з’їли засмажену вдома яєчню, створивши враження, що смажили її на Вічному вогні, навмисно образивши тим суспільство і проявивши неповагу до місця поховання.

Тобто, виходить, що вони отримали б такий самий або трохи менший вирок, навіть якби взагалі не наближалися до Вічного вогню. Могли ж вони, приміром, зробити такий самий ролик виключно за рахунок відеомонтажу: окремо зняти вогонь, окремо яєчню, окремо - як її їдять... І отримали б строк.

Побороти такі явища допоможе тільки посадка Януковича, вкупі з тотальною люстрацією ментів і суддів.

image Click to view



блок грузина, репресії, політв’язні, суд

Previous post Next post
Up