ВО "Свобода" не увійде до "Блоку Грузина" :))

Jan 03, 2012 21:04

Лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок відповідає на моє питання про те, підтримує він чи ні повну люстрацію міліції за грузинським зразком.

image Click to view

блок грузина, мєнти, тягнибок

Leave a comment

barabas_open January 3 2012, 19:41:06 UTC
Олено, Ви хоч розумієте, що поставили Тягнибоку фактично провокаційне питання, яке, в разі ствердної відповіді (яку Ви, власне, і очікували) зробила б ВСІХ ментів України його відкритими ворогами вже сьогодні ?

Reply

barabas_open January 3 2012, 20:11:04 UTC
Тобто як міліція зараз стала фактично відкритим ворогом всього народу - то така собі дрібничка? Аби Тягнибока не ворогом не вважала? Цікава позиція, хоча особливого подиву вже не викликає.

Reply

barabas_open January 3 2012, 20:28:17 UTC
"всього народу" - тобто і ваша теж, чи не так ?

Ви їй (міліції) це вже повыдомили, чи ще сците ?

Хоча що можна питати у аноніма....

Reply

alek_ya January 3 2012, 21:14:13 UTC
А міліцію нихто і не питає. Бо їх зараз виховують проти людей.
Нажаль.

http://alek-ya.livejournal.com/2103831.html

Reply

(The comment has been removed)

barabas_open January 4 2012, 13:57:29 UTC
Тягнибок, якщо Ви помітили, не заперечив люстрацію, але тактично не став наголошувати на її обов'язковості для всіх.
Вважаю це ще однією ознакою його розуму.

І взагалі мене смішать прихильники національного руху, що від заздрості починають прискіпуватись до Свободи з будь-якого приводу, відсиджуючись на кухнях.

Reply

kostyantyn1979 January 4 2012, 19:44:23 UTC
+1000, а ще мені ідея Блоку Грузина нагадує ідею партії Вєрки С(м)ердючки, котрі з піною коло рота відстоював один російський політтехнолог українського походження - саме йому ми завдячуємо політичними проектами БЮТ. Він аж хрипів: "Це такий проект! Махновський!" Слово "махновський" слугувало в нього позитивною ознакою. "Він би відірвав голоси і в Ющенка, і в усіх..." - мріяло покацаплене чмо. Сталося одне лихо: жид-трансвестит Андрєй Данілко, зірка гей-клюбів, відмовився очолити власну партію й подався тішити Партію Регіонів та її прихильників на Донбас...

Reply

bilozerska January 6 2012, 04:38:58 UTC
А Ви уявляєте собі, скількох чиновників хоче Тягнибок люструвати? Усі вони його вороги. Але Тягнибок розуміє, що йому нема чого втрачати. Бо вони вороги усього народу, отже, і його особисто теж :)

Reply

barabas_open January 6 2012, 05:52:27 UTC
кількість чиновників, яких хоче люструвати Тягнибок, може значно відрізнятися від того числа, яке він хоче люструвати у Вашій чи моїй уяві.
Саме з цього виходить справді професійний журналіст під час будь-якого інтерв'ю.
А якщо журналіст є більш радикальним, ніж той, кого він опитує, то виникають незручні ситуації, і плебс у вигляді анонімів на цій сторінці починає надмірно дрищати.

А так все нормально :)

Reply


Leave a comment

Up