Надія на "КамАЗи"?

Dec 29, 2011 23:01


У Росії загинула суддя Любов Сухарєва, яка вперше в історії російської юриспруденції засудила блогера на рік умовно за коментар у блозі. "52-летняя водитель Nissan Micra не справилась с управлением, выехала на полосу встречного движения и столкнулась с двигавшимся навстречу "КамАЗом".

У 2007 році сиктивкарський музикант і блогер Сава Терентьєв залишив у ЖЖ місцевого журналіста коментар такого змісту: "Не согласен с тезисом „у милиционеров остался менталитет репрессивной дубинки в руках властьимущих“. во-первых, ментов. во-вторых, не остался. он просто-напросто неискореним. мусор - и в африке мусор. кто идёт в менты - быдло, гопота - самые тупые, необразованные представители жив(отн)ого мира. было бы хорошо, если в центре каждого города россии, на главной площади (в сыктывкаре - прям в центре стефановской, где ёлка стоит чтоб в с е м видно было) стояла печь, как в освенциме, где церемониально, ежедневно, а лучше - дважды в сутки (в полдень и полночь, например) - сжигали бы по неверному менту. народ, чтоб сжигал. это был бы первый шаг к очищению общества от ментовско-гопотской грязи».

Це було реакцією на пост журналіста про обшук і вилучення комп’ютерів в редакції газети.

У цьому, 2011-му, році Сава Терентьєв і його родина отримали політичний притулок в Естонії. Суддя Сухарєва загинула.

Серед коментарів в Інтернеті багато таких: "Вся надія на камази".

Так от, друзі, я не хочу, щоб у нас в Україні теж була вся надія на камази.
Поки одні хлоп’ята з навколополітичних тусовок, яких від годівниці відділяє не тільки влада, але й опозиція, поливають брудом владу, опозицію і один одного, а інші, більш відчайдушні, проводять акції, єдина мета яких - бути затриманими міліцією, влада почуває себе досить комфортно. А так не повинно бути.
Якби я була громадянкою РФ, я голосувала б за Навального.
Якби громадянкою Грузії - лише за Саакашвілі, бо розігнав отих самих "невірних", поки люди не почали їх відстрілювати.
У нас потроху вже починають. Хіба що біля Йолки ще не спалюють, як у тому коментарі. А свого Саакашвілі нема.
Що не кажіть, а я за "Блок Грузина". Люстрацію їм, люстрацію. Поголівну. І суддям теж.

росія, мєнти, блоги

Previous post Next post
Up